Zindagi Banti Ho Lyrics – Amit Saini Rohtakiya
Re tere chalte dekhe dhokhe re
Chale goli pistol khokhe re
Tane kisi alak lagadi re
Dil rukda konya roke re
Re tera yaar bhulana chahve se
Ne tu rooh te rista tod diye
Jaa teri zindagi banti ho
Te beshak yaara ne chhod diye
Re teri zindagi banti ho
Te beshak yaara ne chhod diye
Are tu te chhod ke chal padi
Teri yaad aan ke lad jya se
Tera yaar nashedi bana diye re
Daru mein cigret jad jya se
Are tu te chhod ke chal padi
Teri yaad aan ke lad jya se
Tera yaar nashedi bana diye re
Daru mein cigret jad jya se
Are meri zindgi ke sans aakhri
Uski re gelya jod diye
Jaa teri zindagi banti ho
Te beshak yaara ne chhod diye
Re teri zindagi banti ho
Te beshak yaara ne
Are mere pyar ki ping saji
Koi mere gair aan ke julya se
Sumit balambiya pee daru
Thekya ka taala khulya se
Are mere pyar ki ping saji
Koi mere gair aan ke julya se
Sumit balambiya pee daru
Thekya ka taala khulya se
Mane bhulya se koi khaas mera
Tu khaas nishani mod diye re
Jaa teri zindagi banti ho
Te beshak yaara ne chhod diye
Re teri zindagi banti ho
Te beshak yaara ne chhod diye.
रे तेरे चलते देखे धोखे रे
चले गोली पिस्तौल खोखे रे
तने किसी अलक लगाडी रे
दिल रुकदा कोन्या रोके रे
रे तेरा यार भुलणा चाहवे से
ने तू रूह ते रिस्ता तोड़ दिये
जा तेरी ज़िंदगी बनती हो
ते बेशक यारा ने छोड़ दिये
रे तेरी ज़िंदगी बनती हो
ते बेशक यारा ने छोड़ दिये
अरे तू ते छोड़ के चाल पड़ी
तेरी याद आन के लड़ ज्या से
तेरा यार नशेड़ी बना दिये रे
दारू में सिगरेट जड़ ज्या से
अरे तू ते छोड़ के चाल पड़ी
तेरी याद आन के लड़ ज्या से
तेरा यार नशेड़ी बना दिये रे
दारू में सिगरेट जड़ ज्या से
अरे मेरी ज़िंदगी के साँस आखरी
उसकी रे गेल्या जोड़ दिये
जा तेरी ज़िंदगी बनती हो
ते बेशक यारा ने छोड़ दिये
रे तेरी ज़िंदगी बनती हो
ते बेशक यारा ने
अरे मेरे प्यार की पिंग सजी
कोई मेरे गैर आन के जुल्या से
सुमित बलम्बिया पी दारू
ठेक्या का ताला खुल्या से
अरे मेरे प्यार की पिंग सजी
कोई मेरे गैर आन के जुल्या से
सुमित बलम्बिया पी दारू
ठेक्या का ताला खुल्या से
मने भूल्या से कोई ख़ास मेरा
तू ख़ास निशानी मोड़ दिये रे
जा तेरी ज़िंदगी बनती हो
ते बेशक यारा ने छोड़ दिये
रे तेरी ज़िंदगी बनती हो
ते बेशक यारा ने छोड़ दिये.