Tere Thumke Sapna Choudhary Lyrics – Gunwant Sen, Khushboo Jain, Saumya Upadhyay
तुझे सैर करा दूं
सैर कराके फिर
ठुमका लगा दूं
मेरे ठुमके में
हाय
मेरे होठों में
हाय
मेरी आँखों में
हाय
लूटा है सबका चैन
ओ ओ ओ..
तेरे ठुमके सपना चौधरी
मेरा मन तरसावे से
तेरे ठुमके सपना चौधरी
मेरा मन तरसावे से
तेरे ठुमके सपना चौधरी
मेरा मन तरसावे से
जाट के दिल के भीतर
तू क्यूँ आग लगावे से
रे जाट के दिल के भीतर
तू क्यूँ आग लगावे से
ओय हट्टी कट्टी बॉडी तेरी
जोश भरा तेरे अन्दर
देखण में लागे छोरा
तू तो धर्मेन्द्र
ठुमका लगा दूं
ओय हट्टी कट्टी बॉडी तेरी
जोश भरा तेरे अन्दर
देखण में लागे छोरा
तू तो धर्मेन्द्र
अंख्या चलवे तेरी
प्यार का तंतर
मेरे ऊपर मारया तन्ने
कैसा जादू मंतर
रे तेरी बातां सुन के
बावली मेरा जी ललचावे से
जाट के दिल के भीतर
तू क्यूँ आग लगावे से
अरे जाट के दिल के भीतर
तू क्यूँ आग लगावे से
ठुमका लगा दूं
मेरे ठुमके में
हाय
मेरे होठों में
हाय
मेरी आँखों में
हाय
लूटा है सबका चैन
ओ ओ ओ..
everybody..
कमर हाले तो डोले
सारा हरियाणा
चावे सब मेरी गेइयाँ
टंका भीड़ना
रे मेरी कमर हाले तो डोले
सारा हरियाणा
चावे सब मेरी गेइयाँ
टंका भीड़ना
जिसने देखो होया
मेरे रूप का दीवाना
मैं तो चाहूँ छोरे तन्ने
अपना बनाना
रे इब्ब तेरे सिवा ना कोई मेरे
मन ने भावे से
जाट के दिल के भीतर
तू क्यूँ आग लगावे से
रे जाट के दिल के भीतर
तू क्यूँ आग लगावे से.
Aja-aja-aja
Tujhe sher kara du
Sher kara k fir
Thumka lagaa du
Mere thumke me
Mere hotho me
Meri ankho me
Loota h sabka chen
Tere thumke sapna choudhary
Mera man tarsaave se
Tere thumke sapna choudhary
Mera man tarsaave se
Tere thumke sapna choudhary
Mera man tarsaave se
Jat k dil k bheetar
Tu ku aag lagaave se
Jat k dil k bheetar
Tu ku aag lagaave se
O hatti-katti body teri
Josh bhara tere andar
Dekhan me laagge chora
Tu to Dharmendra
O hatti-katti body teri
Josh bhara tere andar
Dekhan me laagge chora
Tu to Dharmendra
Ankhya chalve teri
Pyaar ka tanter
Mere upar mara tanne
Kissa jaadu mantar
Re teri bata sun k
Baawali mera ji lalchawaa se
Tu ku aag lagaave se
Jat k dil k bheetar
Tu ku aag lagaave se
Thumka laga du
Maare haale to dhole
Sara Haryana
Chaave sabb mere gellya
Tanka bheedana
Jisane dekho hoya
Mere rup ka diwana
M to chaahu chore tanne
Apna banaana
Re ibb tere sivaa na koyi mere
Man ne bhaawe se
Jat k dil k bheetar
Tu ku aag lagaave se
Jat k dil k bheetar.