Sone Ki Tagdi Lyrics – Kavita Sobu
Surma lagaya manne pahla singaar mein
Andy si re saadi band hoyi su re tyar main
Ho bus ake se kasar jad bat bigdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi
Meri naak padi suni suni nathani tu lyata na
Sune sune paira ki jhanjar gadhata na
Meri naak padi suni suni nathani tu lyata na
Sune sune paira ki jhanjar gadhata na
Re jane sorkhi tu kaal thi main kyate jhagdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi
Ji to kar mera bi ke puri girkau main
Tagdi ya baaje jab lukk matkaau main
Ji to kar mera bi ke puri girkau main
Tagdi ya baaje jab lukk matkaau main
Ho chalu karke ne singaar dikhe puri bagdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi
Ho tu lyaya kyu na ho sone ki tagdi.
सुरमा लगाया मन्ने पहला सिंगार में
एंडी सी रे साडी बांड होई सु रे त्यार मैं
हो बस एके से कसर जद बात बिगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी
मेरी नाक पड़ी सुनी सुनी नथनी तू ल्याता ना
सुने सुने पैरा की झांजर गड़ाता ना
मेरी नाक पड़ी सुनी सुनी नथनी तू ल्याता ना
सुने सुने पैरा की झांजर गड़ाता ना
रे जाने सोरखी तू काल थी मैं क़्याते झगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी
जी तो कर मेरा बी के पूरी गिरकाऊ मैं
तागड़ी या बाजे जब लक्क मटकाऊ मैं
जी तो कर मेरा बी के पूरी गिरकाऊ मैं
तागड़ी या बाजे जब लक्क मटकाऊ मैं
हो चालू करके ने सिंगार दिखे पूरी बगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी
हो तू ल्याया क्यूँ ना हो सोने की तगड़ी.