Saiyaan Lyrics – Khatri, Akansha Tripathi
Meri kadar na jane
Re anadi balma
Tose mangu na mein chudi
Na mein mangu kangna
Haryane mein main byah ke aayi
Haske na mose bole harjai uff
Rudely bole mose saiyaan
Main ka karu
Saiyaan mile ladkaiya
Main ka karu
Saiyaan mile ladkaiya
Main ka karu
Pyar jatave na hi saiyaan
Main ka karu
Laad ladave nahi saiyaan
Main ka karu
Acha
Oo chori care kare teri
Tere saiyaan ji
Jaise radha ki karte
Kanhaiya ji
Mere sath bholenath
Chora kedi kare baat
Kar kharcha tu kami na
Rupaiyaan ki
Tu chori ghani tikhi
Mein ladka zehar
Insta pe teri reel
Ghani dhaave kehar
Tu gussa na kar baby
Thoda thehar
Bana du kaat ke colony
Tere naam ka shehar
Acha suno
Pizza na mangu
Mohe chaat khilade
Coke na mangu
Mohe lassi pilade
Curly hair mere
Straight karade
Chokas si ek muje
Saree dila de
Hooka lover more saiyaan
Main ka karu
Saiyaan mile ladkaiya
Main ka karu
Saiyaan mile ladkaiya
Main ka karu
Pyar jatave nahi saiyaan
Main ka karu
Laad ladave nahi saiyaan
Main ka karu
Tere kon si bimari
Tera yaar se hakim
Meri samaj te bhar
Tere pyar ki scheme
Chori laave tu cream
Manne shonk hathiyaar ka
Belong haryana te re
Chora aar paar ka
Sun udaaun mein laakho
Tu laakho mein ek
Tere curly se hair
Karva dunga straight
Gusse ko chord
Meri aakhon main dekh
Chora dil ka na maada
Bas boli se theth
Samajh gayi chal ab
Cinema dikhave nahi saiyaan
Main ka karu
Khatri ki beat re.
मेरी कदर ना जाने
रे अनाड़ी बलमा
तोसे मांगू ना में चूड़ी
ना में मांगू कंगना
हरयाणे में मैं ब्याह के आयी
हसके ना मोसे बोले हरजाई उफ़
रूडली बोले मोसे सैयां
मैं का करू
सैयां मिले लडकइया
मैं का करू
सैयां मिले लडकइया
मैं का करू
प्यार जतावे ना ही सैयां
मैं का करू
लाड लड़ावे नहीं सैयां
मैं का करू
अच्छा
ओ छोरी कैर करे तेरी
तेरे सैयां जी
जैसे राधा की करते
कन्हैया जी
मेरे साथ भोलेनाथ
छोरा केडी करे बात
कर खर्चा तू कमी ना
रुपैयाँ की
तू छोरी घणी तीखी
में लड़का ज़हर
इंस्टा पे तेरी रील
घणी ढावे केहर
तू गुस्सा ना कर बेबी
थोड़ा ठेहर
बना दू काट के कॉलोनी
तेरे नाम का शहर
अच्छा सुनो
पिज़्ज़ा ना मांगू
मोहे चाट खिलादे
कोक ना मांगू
मोहे लस्सी पीलादे
कर्ली हेयर मेरे
स्ट्रैट करादे
चौकस सी एक मुझे
सारी दिला दे
हूका लवर मोरे सैयां
मैं का करू
सैयां मिले लडकइया
मैं का करू
सैयां मिले लडकइया
मैं का करू
प्यार जतावे नहीं सैयां
मैं का करू
लाड लड़ावे नहीं सैयां
मैं का करू
तेरे कोण सी बीमारी
तेरा यार से हाकिम
मेरी समाज ते बहार
तेरे प्यार की स्कीम
छोरी लावे तू क्रीम
मन्ने शोक हथियार का
बिलोंग हरयाणा ते रे
छोरा आर पार का
सुन उड़ाउँ में लाखो
तू लाखो में एक
तेरे कर्ली से हेयर
करवा दूंगा स्ट्रैट
गुस्से को छोड़
मेरी आखों मैं देख
छोरा दिल का ना माडा
बस बोली से ठेठ
समझ गयी चल अब
सिनेमा दिखावे नहीं सैयां
मैं का करू
खत्री की बीट रे.