Ram Maaf Lyrics – Vandana Jangir
Ho kise gair ki baahan mein
Jo tu horya tha magan
Galti chhoti moti to
Ya teri konya se sajan
Ho kise gair ki baahan mein
Jo tu horya tha magan
Galti chhoti moti to
Ya teri konya se sajan
Ho tane karya meri
Gail vishwasghaat se
Jaa main to tane kardyungi maaf
Kare konya raam maaf re
Ho raam maaf re
Kare konya raam maaf re
Jaa main to tane kardyungi maaf
Kare konya raam maaf re
Ho raam maaf re
Ye mere khawab kyate
Kare chur chur re tane
Dei saja kai karya tha
Re kasoor mane
Ho teri dekh khudgarji
Mane hove se taajub
Waah re dhokhe aala khel
Tane khelya yo khoob
Ho konya galti kari
Yo tane karya paap se
Jaa main to tane kardyungi maaf
Kare konya raam maaf re
Ho raam maaf re
Kare konya raam maaf re
Jaa main to tane kardyungi maaf
Kare konya raam maaf re
Ho raam maaf re
Ho kade pyar naa diya
Yo sada diya tane dukh se
Kamal digiya re tane
Jisma ki bhukh
Kaash main bhi dagabaaj
Piya hoti teri dhaal
Jo mera horya se aaj
Tera hona tha haal
Re tu to dayma anil
Ka bhi ustaaj se
Jaa main to tane kardyungi maaf
Kare konya raam maaf re
Ho raam maaf re
Kare konya raam maaf re
Jaa main to tane kardyungi maaf
Kare konya raam maaf re
Ho raam maaf re
Kare konya raam maaf re
Ho dei dil mein panaah
Tu mane maane sar ka taaj
Kyate meri re waffa ki
Tane raakhi na lihaaj
Jo bhi bolya tane muh te
Mane maanya re hukum
Phir bhi kyu behisaab
Mane mile ye jakhm
Ho kyaate karke gunaah
Tu unhe raakh raaj se
Jaa main to tane kardyungi maaf
Kare konya raam maaf re
Ho raam maaf re
Kare konya raam maaf re.
हो किसे गैर की बाहां में
जो तू होरया था मगन
गलती छोटी मोटी तो
या तेरी कोन्या से सजन
हो किसे गैर की बाहां में
जो तू होरया था मगन
गलती छोटी मोटी तो
या तेरी कोन्या से सजन
हो तने करया मेरी
गैल विश्वासघात से
जा मैं तो तने करदयूंगी माफ़
करे कोन्या राम माफ़ रे
हो राम माफ़ रे
करे कोन्या राम माफ़ रे
जा मैं तो तने करदयूंगी माफ़
करे कोन्या राम माफ़ रे
हो राम माफ़ रे
ये मेरे खवाब कयाते
करे चूर चूर रे तने
देइ सजा कै करया था
रे कसूर मने
हो तेरी देख खुदगर्जी
मने होवे से ताजुब
वाह रे धोखे आला खेल
तने खेल्या यो खूब
हो कोन्या गलती करी
यो तने करया पाप से
जा मैं तो तने करदयूंगी माफ़
करे कोन्या राम माफ़ रे
हो राम माफ़ रे
करे कोन्या राम माफ़ रे
जा मैं तो तने करदयूंगी माफ़
करे कोन्या राम माफ़ रे
हो राम माफ़ रे
हो कदे प्यार ना दिया
यो सदा दिया तने दुःख से
कमल डिगिया रे तने
जिस्मा की भूख
काश मैं भी दगाबाज
पिया होती तेरी ढाल
जो मेरा होरया से आज
तेरा होना था हाल
रे तू तो दायमा अनिल
का भी उस्ताज से
जा मैं तो तने करदयूंगी माफ़
करे कोन्या राम माफ़ रे
हो राम माफ़ रे
करे कोन्या राम माफ़ रे
जा मैं तो तने करदयूंगी माफ़
करे कोन्या राम माफ़ रे
हो राम माफ़ रे
करे कोन्या राम माफ़ रे
हो देइ दिल में पनाह
तू मने माने सर का ताज
कयाते मेरी रे वफ़ा की
तने राखी ना लिहाज
जो भी बोल्या तने मुँह ते
मने मान्या रे हुकुम
फिर भी क्यू बेहिसाब
मने मिले ये जख्म
हो कयाते करके गुनाह
तू उन्हें राख राज से
जा मैं तो तने करदयूंगी माफ़
करे कोन्या राम माफ़ रे
हो राम माफ़ रे
करे कोन्या राम माफ़ रे.