Paranda Lyrics – Renuka Panwar
काला जंफर कढ़ाई उप्पे लाल लाल सी
हो गये एक्टिव से देख बंदे सारे आलसी
हो मन्ने जाड़े में तपट लगायी घण में
परांदा घुमांदी मैं आयी गण में
परांदा घुमांदी मैं आयी गण में
घोड़ी ज्यू चाली मैं पूरी तण के
बाजे पाजेब गेल्या चूड़ी खनके
हाँ घोड़ी ज्यू चाली मैं पूरी तण के
मखा बाजे पाजेब गेल्या चूड़ी खनके
मैं तो सोरखी ने देख मुस्काई घण में
परांदा घुमांदी मैं आयी गण में
परांदा घुमांदी मैं आयी गण में
नागन ज्यू बणखावे चोटी मेरी
लोग कहवें आँख थोड़ी नॉटी मेरी
हाँ नागन ज्यू बणखावे चोटी मेरी
लोग कहवें आँख थोड़ी नॉटी मेरी
रे जाणे ने आँख मटकायी घण में
परांदा घुमांदी मैं आयी गण में
परांदा घुमांदी मैं आयी गण में
गुलशन म्यूजिक!
Kala jampher kadhayi uppe laal laal si
Ho gaye active se dekh bande saare aalsi
Ho manne jaade mein tapat lagayi ghan mein
Paranda ghumandi main aayi gaal mein
Paranda ghumandi main aayi gaal mein
Ghodi jyu chaali main poori tann ke
Baaje pajeb gelya chudi khanke
Haan ghodi jyu chaali main poori tann ke
Makha baaje pajeb gelya chudi khanke
Main toh sorkhi ne dekh muskayi ghan mein
Paranda ghumandi main aayi gaal mein
Paranda ghumandi main aayi gaal mein
Nagan jiyu balkhave choti meri
Log kahven aankh thodi naughty meri
Haan nagan jiyu balkhave choti meri
Log kahven aankh thodi naughty meri
Re jaane ne aankh matkayi ghan mein
Paranda ghumandi main aayi gaal mein
Paranda ghumandi main aayi gaal mein
Gulshan music!