Nangad Lyrics – Surender Romio, Shiva Choudhary
Badi muskil te chale se
Yo ghar ka gujara ri
Ek tuti si motorcycle
Va bhi se khatara ri
Mera jeth cho mein bole
Tane kit main fasa di
Jeth cho mein bole
Tane kit main fasa di
Nagada ke byah di
Main tane nagada ke byah di
Nagada ke byah di
Main tane nagada ke byah di
Tu na mastave marjani
Tere mushkil bhag ye jage
Na mastave marjani
Tere muskil bhag ye jage
Nangad kyukar lage re
Tane nangad kyukar lage
Nangad kyukar lage re
Tane nangad kyukar lage
24 gnte uthe re se
Inke ghar mein jhole ri
Kade chubare mein kade niche
Roje mache raule ri
Kade chubare mein kade niche
Roje mache raule ri
Katiye to jeeve se maa ye
Sari zindgi saadi
Nagada ke byah di main
Tane nagada ke byah di
Nagada ke byah di main
Tane nagada ke byah di
Mere sabte bade bhai ki
Ya aamdani se moti re
Sare gaam mein charcha chale se
Mhari 2 kilya mein kothi re
Sare gaam mein charcha chale se
Mhari 2 kilya mein kothi re
Chaa ki gelya marjani
Ye tane pakode thya ge
Nangad kyukar lage re
Tane nagad kyukar laage
Nangad kyukar lage re
Tane nagad kyukar laage
Rakesh majeriya ganne te
Vo gail ki gail bana de se
Or koe une kaam nahi
Baata ki rail bna de se
Or koe une kaam nahi
Baata ki rail bna de se
Uske chakkra mein aake
Mane apni toom gava di
Nagada ke byah di main
Tane nagada ke byah di
Nagada ke byah di main
Tane nagada ke byah di
Re kaam ke hath lagati na
Tu roj bhare se odhe re
Ib nangad nangad rakhe se
Tane kite ke na chode re
Nangad nangad rakhe se
Tane kite ke na chode re
Tu latha niche lani thi
Tane kunbe aale bacha ge
Nangad kyukar lage re
Tane nagad kyukar lage
Nangad kyukar lage re
Tane nangad kyukar lage re.
बड़ी मुश्किल ते चले से
यो घर का गुजारा री
एक टूटी सी मोटरसाइकिल
वा भी से खटारा री
मेरा जेठ छो में बोले
तने कित मैं फसा दी
जेठ छो में बोले
तने कित मैं फसा दी
नंगड़ा के ब्याह दी
मैं तने नंगड़ा के ब्याह दी
नंगड़ा के ब्याह दी
मैं तने नंगड़ा के ब्याह दी
तू ना मस्तावे मरजाणी
तेरे मुश्किल भाग ये जागे
ना मस्तावे मरजाणी
तेरे मुश्किल भाग ये जागे
नंगड़ क्यूकर लागे रे
तने नंगड़ क्यूकर लागे
नंगड़ क्यूकर लागे रे
तने नंगड़ क्यूकर लागे रे
24 घंटे उठे रे से
इनके घर में झोले री
कदे चौबारे में कदे निचे
रोजे माचे रौले री
कदे चौबारे में कदे निचे
रोजे माचे रौले री
कतिये तो जीवे से माँ ये
सारी जिंदगी सादी
नंगड़ा के ब्याह दी मैं
तने नंगड़ा के ब्याह दी
नंगड़ा के ब्याह दी मैं
तने नंगड़ा के ब्याह दी
मेरे सबते बड़े भाई की
या आमदनी से मोटी रे
सारे गाम में चर्चा चाले से
म्हारी 2 किल्या में कोठी रे
सारे गाम में चर्चा चाले से
म्हारी 2 किल्या में कोठी रे
चाह की गेल्या मरजाणी
ये तने पकोड़े थ्या गे
नंगड़ क्यूकर लागे रे
तने नंगड़ क्यूकर लागे
नंगड़ क्यूकर लागे रे
तने नंगड़ क्यूकर लागे रे
राकेश मजेरिया गाने ते
वो गैल की गैल बना दे से
और कोई उने काम नहीं
बाता की रेल बना दे से
और कोई उने काम नहीं
बाता की रेल बना दे से
उसके चक्करा में आके
मने अपनी टूम गवा दी
नंगड़ा के ब्याह दी मैं
तने नंगड़ा के ब्याह दी
नंगड़ा के ब्याह दी मैं
तने नंगड़ा के ब्याह दी
रे काम के हाथ लगाती ना
तू रोज भरे से ओढ़े रे
इब नंगड़ नंगड़ राखे से
तने किते के ना छोडे रे
नंगड़ नंगड़ राखे से
तने किते के ना छोड़े रे
तू लाठा निचे लानी थी
तने कुंबे आले बचा गे
नंगड़ क्यूकर लागे रे
तने नंगड़ क्यूकर लागे
नंगड़ क्यूकर लागे रे
तने नंगड़ क्यूकर लागे रे.