Mohtarma Lyrics – Khasa Aala Chahar
Oo na koye andar na koye bahar
Jud gaye dil te dil ke taar
Ghar or dil ki khol de khidhki
I wanna see you barambar
Tanne leven ne mein aya
Aja gali teri te baar
Aja gali teri te baar
Aja gali teri te baar
Ho mera dil ke kamre main
Bus tera basera hai
Teri gail ya sham dhale
Teri gail savera hai savera hai
Ho tu duniya te darle yaar
Kar na saare aam na pyar
Ho tu seh ni pavega
Bhai aali maar ne
Oh tera bhaiyan ne samjha lyu
Tera gharkya ne manna lyu
Tanne le ju bitha ke
Doli aali car main
Oo tu sukh aur chain mera
Na tera bina guzara hai
Tera pyar ki kishti main
Tu mera kinaara hai kinaara hai
Oo han ji bilkul pyar karenge
Sidha dil pe vaar karenge
Darling don’t worry ho jao
Na kabhi dil se bahar karenge
Ha ji pura hai vishwas
Tu hai dil ke sabse paas
Tere sath main manne jeena
Tere te saari se aas
Sabse pyari tu
Tujhe dua hamari hai
Ho khayal rakh mohtarma
Tu jaan hamari hai hamari hai
Ho sun le khasa aala chahar
Na gedi gali meri ke maar
Tera pesha shayari karna
Kade tu jhutha kar ja pyar
Maanu su peshe te shayar
Par na teri khatir liar
1 baari han tu manne karde
Yaara ne karne se fire.
ओ ना कोई अंदर ना कोई बाहर
जुड़ गए दिल ते दिल के तार
घर और दिल की खोल दे खिड़की
आई वन्ना सी यू बारम्बार
तन्ने लेवण ने में आया
आजा गली तेरी ते बार
आजा गली तेरी ते बार
आजा गली तेरी ते बार
हो मेरे दिल के कमरे मैं
बस तेरा बसेरा है
तेरी गैल या शाम ढले
तेरी गैल सवेरा है सवेरा है
हो तू दुनिया ते डरले यार
कर ना सरे आम ना प्यार
हो तू सेह नी पावेगा
भाई आली मार ने
ओह तेरे भाइयाँ ने समझा ल्यू
तेरे घरक्यां ने मना ल्यू
तन्ने ले ज्यू बिठा के
डोली आली कार मैं
ओ तू सुख और चैन मेरा
ना तेरे बिना गुज़ारा है
तेरे प्यार की किश्ती मैं
तू मेरा किनारा है किनारा है
ओ हाँ जी बिलकुल प्यार करेंगे
सीधा दिल पे वार करेंगे
डार्लिंग डॉन’ट वोर्री हो जाओ
ना कभी दिल से बाहर करेंगे
हाँ जी पूरा है विश्वास
तू है दिल के सबसे पास
तेरे साथ मैं मन्ने जीना
तेरे ते सारी से आस
सबसे प्यारी तू
तुझे दुआ हमारी है
हो ख्याल रख मोहतरमा
तू जान हमारी है हमारी है
हो सुन ले खासा आला चाहर
ना गेड़ी गली मेरी के मार
तेरा पेशा शायरी करना
कदे तू झूठा कर जा प्यार
मानु सु पेशे ते शायर
पर ना तेरी खातिर लायर
एक बारी हाँ तू मन्ने करदे
यारा ने करने से फायर.