Mera Bhai Gulzaar Lyrics – Govind Chhaniwala
Zero te uthya chhora
Dekh chhani gaam te
Saari duniya jaane se
Gulzaar naam ne
Aacha maada bolya
Tere baare mein samaaj ne
Adidas te re pehla kitte
Chappal ghasayi
Bas main jaanu su
Mera bhai gulzaar nu ae
Banya na star
Sunroof te re pehla
Dhoop kitni handaai
Bas main jaanu su
Bas main jaanu su
Na laya koyi jaik
Din raat kari ek
Majboori me re aankh
Baar baar bhar aayi
Bas main jaanu su
Bas main jaanu su
Tere haunsle te main
Chhati te chalda
Sri ram ji ke gel jyun
Laxman chalda
Tere haunsle te main
Chhati te chaalda
Sri ram ji ke gel jyun
Laxman chaalda
Tanne hi dikhayi duniya
Tanne hi sikhayi re
Tere bina saans konnya
Ek chhan chalda
Saare chhod gaye the sath
Par main na haalda
Ib marna pade je marun
Main teri aayi
Bas main jaanu su
Mera bhai gulzaar nu ae
Banya na star
Sunroof te re pehla
Dhoop kitni handaai
Bas main jaanu su
Bas main jaanu su
Na laya koyi jaik
Din raat kari ek
Majboori mein re aankh
Baar baar bhar aayi
Bas main jaanu su
Bas main jaanu su
Backbone ki jyu
Sada meri gel khada se
Chadhayi dekh vairi
Wide nail kare se
Modde pairan hath
Khushi gam jeet haar mein
Bhagwan mein howegi
Na kami se tere pyar mein
Haan feel dil wali meri
Aaj sabne bataun main
Jo pehla kade manne na
Tere te jatayi
Bas main jaanu su
Duniya kuch bhi bole
Tu nu ae haasda rahiye
Kyunki teri haasi mein
Meri jaan base hai
Teri haasi mein
Meri jaan base hai
7 konna maangu bhole 4 de diye
Charo hi janam bhai gulzaar de diye
Gulzaar de diye
Gulzaar de diye
Ho mera bhai gulzaar nu ae
Banya na star
Sunroof te re pehla
Dhoop kitni handaai
Bas main jaanu su
Bas main jaanu su
Na laya koyi jaik
Din raat kari ek
Majboori me re aankh
Baar baar bhar aayi
Bas main jaanu su
Bas main jaanu su.
जीरो ते उठया छोरा
देख छानी गाम ते
सारी दुनिया जाने से
गुलज़ार नाम ने
अच्छा माडा बोल्या
तेरे बारे में समाज ने
एडिडास ते रे पहला कित्ते
चप्पल घसाई
बस मैं जानू सु
मेरा भाई गुलज़ार नु ऐ
बनया ना स्टार
सनरूफ ते रे पहला
धुप कितनी हँड़ाई
बस मैं जानू सु
बस मैं जानू सु
ना लाया कोई जैक
दिन रात करी एक
मजबूरी में रे आँख
बार बार भर आयी
बस मैं जानू सु
बस मैं जानू सु
तेरे हौंसले ते मैं
छाती ते चालदा
श्री राम जी के गेल ज्यूँ
लक्मण चालदा
तेरे हौंसले ते मैं
छाती ते चालदा
श्री राम जी के गेल ज्यूँ
लक्मण चालदा
तन्ने ही दिखाई दुनिया
तन्ने ही सिखाई रे
तेरे बिना सांस कोन्या
एक छन चालदा
सारे छोड़ गये थे साथ
पर मैं ना हाल्दा
इब मरना पड़े जे मरुं
मैं तेरी आयी
बस मैं जानू सु
मेरा भाई गुलज़ार नु ऐ
बनया ना स्टार
सनरूफ ते रे पहला
धुप कितनी हँड़ाई
बस मैं जानू सु
बस मैं जानू सु
ना लाया कोई जैक
दिन रात करी एक
मजबूरी में रे आँख
बार बार भर आयी
बस मैं जानू सु
बस मैं जानू सु
बैकबोन की ज्यू
सदा मेरी गेल खड़ा से
चढ़ाई देख वैरी
वाइड नेल करे से
मोड़े पैरां हाथ
ख़ुशी गम जीत हार में
भगवान में होवेगी
ना कमी से तेरे प्यार में
हाँ फील दिल वाली मेरी
आज सबने बताऊँ मैं
जो पहला कदे मन्ने ना
तेरे ते जताई
बस मैं जानू सु
दुनिया कुछ भी बोले
तू नु ऐ हसदा रहिये
क्यूंकि तेरी हासी में
मेरी जान बसे है
तेरी हासी में
मेरी जान बसे है
7 कोना मांगू भोले 4 दे दिये
चारो ही जनम भाई गुलज़ार दे दिये
गुलज़ार दे दिये
गुलज़ार दे दिये
हो मेरा भाई गुलज़ार नु ऐ
बनया ना स्टार
सनरूफ ते रे पहला
धुप कितनी हँड़ाई
बस मैं जानू सु
बस मैं जानू सु
ना लाया कोई जैक
दिन रात करी एक
मजबूरी में रे आँख
बार बार भर आयी
बस मैं जानू सु
बस मैं जानू सु.