महाकाल Mahakaal Lyrics

in

Mahakaal Lyrics in Haryanvi (“महाकाल” हरियाणवी में) is a Haryanvi song composed by Ghanu Music and sung by KD, with lyrics penned by KD for soundtrack of the album HHH – Hip Hop Haryana. The music video of the song has been directed by Director Nits.

"Mahakaal" Song Details:

Album/Label: HHH - Hip Hop Haryana
Singer(s):KD
Lyricist(s):KD
Composer(s):KD
Music Director(s):Ghanu Music
Genre(s):Hip Hop
Music Label:© Desi Rock
Release on:7th January, 2022

Mahakaal Lyrics – KD

Ya kd Desi rock

Mahakaal ka bhagat, jay bhole ki
Mera kaalja sa khat, jay bhole ki
Tere phad duga tambu, jay bhole ki
Munde maardu takhat, jay bhole ki

Tere thik na bakhat, jay bhole ki
Gare chalre galat, jay bhole ki
Panga lena to hai door bete, jay bhole ki
Boliye bhi mat, jay bhole ki

Le bhai ghanu beat baja
Jo main bolu repeat baja
Ye desi ta jo hate kare
Saalya ki int te int baja

Bas bahot holiya or nahi
Tera jayada lamba dor nahi
Na wesh besh or face dekh
Par desh mera kamjor nahi

Tana jitne total geet likhe
Re utne to mana jala diye
Baaki jitne release kare
Mere bhaiya ne sab chala diye

Mera aage na bakch*d bane ja
Aur kise nai slaah diye
Ma sarswati ta dua karu
Is fadu nai koi kala diye

Tu kala ka naam pe soshan hai
Ye sabad bhi tere kuposhan hai
Na theme na koi emotion hai
Gaanya pe fake promotion hai

Tu nakli body lotion hai
Tu nadi to kd ocean hai
Tana rape kare ni aawe tha
Mera naam to jab te roshan hai

Mahakaal ka bhagat
Mera kaalja sakhat
Tere phad duga tambu
Munde maardu takhat

Tere thik na bakhat
Gare chalre galat
Panga lena to hai door
Bete boliye bhi mat

Mahakaal ka bhagat
Le pher kd khinch ke
Mahakaal ka bhagat

Main sher janya meri maa ne
Dam hai to barabar aa ne
Meri gail bhida tu kyane
Re jaa nakli tu jaa ne

Tu dar jyanga main khansu ke
Tane laamba ger ka bansu ke
Tere jod hala du paasu ke
Re ni jaanda meri saasu ke

Mana 12 saal mein sab kime ga diya
Hip hop haryaane main lya diya
Naya rap ka dor chal diya

Aag laga di ra dhuma tha diya
Sabdkosh kade halka na diya
Ra tere barge ka mor bana diya
Agli lain sunaga to kahega
O tere bahan ki o ke ga diya

La sun pher

Ib rap mera karaga tabahi mere bhai
Kade low kade high bane do or die
Meri khud ta ladai bete dekhiye chadhai
Kyana mara badai teri fail hai padhai

Isi karan tu kadai beta lele tu rajai
Koi fayda ni je bhai teri rooh ni kamai
Dekh teri kya ladai meri wajah te jo aai
Ra yo rap ki mashine laike aagaya jamai

Tu jayada khabi khan banele
Aajya ne pher takkar mein
Kaam kare pahachan banele
Aajya ne pher takkar mein

Sabda te geet main jaan banele
Aaja ne pher takkar mein
Rap ka tu bhagwan banele
Aaja ne pher takkar mein

Mahakaal ka bhagat
Mera kaalja sakhat
Tere phad duga tambu
Munde maardu takhat

Tere thik na bakhat
Gare chalre galat
Panga lena to hai door
Bete boliye bhi mat

Mahakaal ka bhagat

Ho manne koni bera bhai gaanv ke main
Soor or taal bhi lagau ke main
Kaalje ki kor ta yo chahva bhaichara
Bata is te bhi jyad aur chau ke main

Main koni bolda re bole mera kaam
Chote bade bhaiya gailya rakhu ram ram
Jo bhi kehna sidha bolu chati thok ke
Na kalam bikau meri soch na gulam

Mahakaal ka bhagat
Mera kaalja sakhat
Tere phad duga tambu
Munde maardu takhat

Tere thik na bakhat
Gare chalre galat
Panga lena ti hai door
Bete boliye bhi mat.

या केडी देसी रॉक

महाकाल का भगत, जय भोले की
मेरा कालजा सख्त, जय भोले की
तेरे फाड़ दुगा तम्बू, जय भोले की
मुंडे मारदु तखत, जय भोले की

तेरे ठीक ना बखत, जय भोले की
घरे चाल रे गलत, जय भोले की
पंगा लेना तो है दूर बेटे, जय भोले की
बोलिये भी मत, जय भोले की

ले भाई घणु बीट बजा
जो मैं बोलू रिपीट बजा
ये देसी ता जो हेट करे
साल्या की ईंट ते ईंट बजा

बस बहोत होलिया और नहीं
तेरा ज्यादा लम्बा दौर नहीं
ना वेश भेष और फेस देख
पर देश मेरा कमजोर नहीं

तना जितने टोटल गीत लिखे
रे उतने तो मना जला दिए
बाकी जितने रिलीज़ करे
मेरे भैया ने सब चला दिए

मेरा आगे ना BakCh*d बने जा
और किसे नै सलाह दिए
माँ सरस्वती ता दुआ करू
इस फदू नै कोई कला दिए

तू कला का नाम पे शोषण है
ये शब्द भी तेरे कुपोषण है
ना थीम ना कोई इमोशन है
गान्या पे फेक प्रमोशन है

तू नकली बॉडी लोशन है
तू नदी तो केडी ओसियन है
तना रेप करे नी आवे था
मेरा नाम तो जब ते रोशन है

महाकाल का भगत
मेरा कालजा सख्त
तेरे फाड़ दुगा तम्बू
मुंडे मारदु तखत

तेरे ठीक ना बखत
घरे चाल रे गलत
पंगा लेना तो है दूर
बेटे बोलिये भी मत

महाकाल का भगत
ले फेर केडी खिंच के
महाकाल का भगत

मैं शेर जण्या मेरी माँ ने
दम है तो बराबर आ ने
मेरी गैल भिड़ा तू क्याने
रे जा नकली तू जा ने

तू डर ज्यांगा मैं खांसू के
तने लाम्बा गैर का बाँसु के
तेरे जोड़ हला दू पासू के
रे नी जांदा मेरी सासु के

मना 12 साल में सब कीमे गा दिया
हिप हॉप हरयाणे में ल्या दिया
नया रैप का दौर चल दिया

आग लगा दी रा धुंआ था दिया
शब्दकोश कदे हल्का ना दिया
रा तेरे बरगे का मोर बना दिया
अगली लाइन सुनेगा तो कहेगा
ओ तेरे बहन की ओ के गा दिया

ला सुन फेर

इब रैप मेरा करेगा तबाही मेरे भाई
कदे लौ कदे हाई बने डु और डाई
मेरी खुद ता लड़ाई बेटे देखिये चढ़ाई
क्याने मारे बड़ाई तेरी फ़ैल है पढाई

इसी कारण तू कड़ाई बेटा लेले तू रजाई
कोई फायदा नी जे भाई तेरी रूह नी कमाई
देख तेरी क्या लड़ाई मेरी वजह ते जो आई
रा यो रैप की मशीने लैके आगया जमाई

तू ज्यादा खबि खान बनेले
आज्या ने फेर टक्कर में
काम करे पहचान बनेले
आज्या ने फेर टक्कर में

शब्दा ते गीत मैं जान बनेले
आजा ने फेर टक्कर में
रैप का तू भगवान बनेले
आजा ने फेर टक्कर में

महाकाल का भगत
मेरा कालजा सख्त
तेरे फाड़ दुगा तम्बू
मुंडे मारदु तखत

तेरे ठीक ना बखत
घरे चाल रे गलत
पंगा लेना तो है दूर
बेटे बोलिये भी मत

महाकाल का भगत

हो मन्ने कोनी बेरा भाई गाँव के मैं
सूर और ताल भी लगाउ के मैं
कालजे की कोर ता यो चाहवा भाईचारा
बता इस ते भी ज्यादा और चाउ के मैं

मैं कोनी बोलदा रे बोले मेरा काम
छोटे बड़े भैया गैल्या राखु राम राम
जो भी केहणा सीधा बोलू छाती थोक के
ना कलम बिकाऊ मेरी सोच ना गुलाम

महाकाल का भगत
मेरा कालजा सख्त
तेरे फाड़ दुगा तम्बू
मुंडे मारदु तखत

तेरे ठीक ना बखत
घरे चाल रे गलत
पंगा लेना तो है दूर
बेटे बोलिये भी मत.

Mahakaal Lyrics PDF Download
Print PDF      PDF Download

never miss latest songs lyrics.

Sign up to receive an email whenever we post latest hindi song lyrics.

100% No Spamming.