Lamborghini Lyrics – Akansha Tripathi
Lamborghini main ghumade re
Ohh nandi ke beera
Kothi rohtak main banwade re
Ohh nandi ke beera
Sandle gucci ki dilwa de re
Ohh nandi ke beera
World tour karade re
Oh nandi ke beera
Oh nandi ke beera
Lamborghini main ghumade re
Ohh nanadi ke beera
Kothi rohtak main banwade re
Ohh nandi ke beera
Sandle gucci ki dilwa de re
Ohh nandi ke beera
World tour karade re
Oh nandi ke beera
Chod de
Chod de lamborgini chal haryana
Johta bhuggi taiyaar khadi ae
Khul jaange bhaag tere
Teri saasu ma bhi dildaar ghani hai
Fortuner mari bahar khadi hai
Aaja tane world toor karadu
Mhare gaam main milta ni pizza
Sarso ka saagh khawadu
Tane seher main khele na honge
Aaja tane ese khel khila du
Mhare gaam ki baat nirali
Aaja tane mara gaam dikhaadu
Lamborghini main ghumade re
Ohh nandi ke beera
Kothi rohtak main banwade re
Ohh nandi ke beera
Sandle gucci ki dilwa de re
Ohh nandi ke beera
World tour karade re
Oh nandi ke beera
Sarso ka saagh makke ki roti
Gel main chach yo se mara khana
Chale se hukka saanjh ne
Gher main yo se haryana
Phuk de jeans top ne
Pathani suit siwadu
Chod de gucci succi
Bata ki heel diwadu
Bhul jaagi strawberry ne
Chal tane shahtoot khawadu
Bore tu howe mat na
Khatri ki beat bajadu
Lamborghini main ghumade re
Ohh nandi ke beera
Kothi rohtak main banwade re
Ohh nandi ke beera
Sandle gucci ki dilwa de re
Ohh nandi ke beera
World tour karade re
Oh nandi ke beera
Khatri ki beat re!
लेम्बोर्गिनी मैं घुमादे रे
ओह नणदी के बीरा
कोठी रोहतक मैं बनवादे रे
ओह नणदी के बीरा
सैंडल गूची की दिलवा दे रे
ओह नणदी के बीरा
वर्ल्ड टूर करादे रे
ओह नणदी के बीरा
ओह नणदी के बीरा
लेम्बोर्गिनी मैं घुमादे रे
ओह नणदी के बीरा
कोठी रोहतक मैं बनवादे रे
ओह नणदी के बीरा
सैंडल गूची की दिलवा दे रे
ओह नणदी के बीरा
वर्ल्ड टूर करादे रे
ओह नणदी के बीरा
छोड़ दे
छोड़ दे लम्बोर्गिनी चल हरयाणा
जोह्ता भुग्गी तैयार खड़ी ऐ
खुल जाएंगे भाग तेरे
तेरी सासु माँ भी दिलदार घनी है
फॉर्च्यूनर मारी बहार खड़ी है
आजा तने वर्ल्ड टूर करदु
म्हारे गाम में मिलता नई पिज़्ज़ा
सरसो का साग़ खवादु
तने शहर में खेले ना होंगे
आजा तने ऐसे खेल खिला दू
म्हारे गाम की बात निराली
आजा तने मारा गाम दिखादु
लेम्बोर्गिनी मैं घुमादे रे
ओह नणदी के बीरा
कोठी रोहतक में बनवादे रे
ओह नणदी के बीरा
सैंडल गुची की दिलवादे रे
ओह नणदी के बीरा
वर्ल्ड टूर करादे रे
ओह नणदी के बीरा
सरसो का साग़ मक्के की रोटी
गेल मैं छाछ यो से मारा खाना
चले से हुक्का सांझ ने
घेर मैं यो से हरयाणा
फुक दे जीन्स टॉप ने
पठानी सूट सिवदू
छोड़ दे गुची सूचि
बाटा की हील दिवादू
भूल जाएगी स्ट्रॉबेरी ने
चल तने शहतूत खवादु
बोर तू हॉवे मत ना
खत्री की बीट बजादु
लेम्बोर्गिनी मैं घुमादे रे
ओह नणदी के बीरा
कोठी रोहतक में बनवादे रे
ओह नणदी के बीरा
सैंडल गुची की दिलवादे रे
ओह नणदी के बीरा
वर्ल्ड टूर करादे रे
ओह नणदी के बीरा
खत्री की बीट रे!