Knife Brows Lyrics – Dhanda Nyoliwala
Chali Bhar Ke Naina
Mein Chhori Maut Ka Saman
Karein Kabje Dilaa Pey
Bani Phire Taalibaan
Bole Hauli Hauli
Bina Goli Maare Khicche Jaan
Chhore Zinda Laash Bane
Shehar Banya Shamshan
Chali Bhar Ke Naina
Mein Chhori Maut Ka Saman
Karein Kabje Dilaa Pey
Bani Phire Taalibaan
Bole Hauli Hauli
Bina Goli Maare Khicche Jaan
Chhore Zinda Laash Bane
Shehar Banya Shamshan
Sara Jagg Liya Thagg
Faink Husn Ka Jaala
Tera Chehra Nasha
Maaf Kare Maxico Aala
Dil Cheer Ke Gaye Ae
Teer Tikkhe Eyebrow
Beauty Natural Teri
Puri Face Pe Glow
Reel Dekh Dekh Teri
Mai Muka Di Saari Gb
Dil Bangya Trophy
Rey Tu Bani Rcb
Ankh Sai Ni Step
Chhori Kar Ri Ae Katt
Mere Groza Mein
Barood Dekh 12 Aarye but
Note Itne Ke Shehar Tere
Peta Pe Ni Patte Pehru
Aaj Bhi Main Yaara Gher
Mange Hoye Latte
Age 18tey Dhare Hain
Sir Mamle Sangeen
Rakha Aise Hathiyar
Kohl Ar 2 2 Megzine
Road Baap Ka Maan Ke
Lyaanva Sadkaan Pe Gaadi
Par Karaa Na Mai Kaam
Kinhi Chhin Kr Main Aajadi
Leke Challe Bade Dalle
Gair Marji Ke Khale
Aage Bamhana Ka Chhora
Pachhe Baithein Ae 2 Laale
Jutti Jhaar Ke Rakhein Hain
Vairi Saad Ke Ae Ladya Jo Tay
Baad Gya Rey Bich O Bich Faad Ke
Raakhe 2 Numberi Ae Sandh
Moraan Kar Dena Band
Bore32 Rakhe Khet Ke Gaad Ke
Khanwa Churma Rey Jamma
Desi Pane Me Malenge
Dand Maarde Akhade
Nai Taa Thane Ma Milengey
Tannery Jitani Quality
Geenai Ae Mai Chhori
Tannery Aise Chhore Bas
Hariyane Me Milenge
Maal Babba Di Daya Tey
Nue Ae Chalenge Sapate
Set Kare Vey Trand
Jyo Ni Kisey Pe Bhi Paate
Are Bas Karta Hi Dukhaan
Ki Naa Pucchhey
Log Fansi Kha Jya Kare
Sey Aa Jitne Main Jaatey
Tere Naam Chadhwa Du
Billo Ak 47 Santali
Tanney Goliyaan Ki
Ghora Ki Banake De Diwali
Tanney Apni Bana Lya
Tere Gel Kinne Saali
Taur Itani Bana Dya
Kade Jaani Nai Sambhali
Ke Key Karun
Mai Bayaan
Uthe Dil Mein Toofan
Rehnwa Choop Bhi Nai Ho Rahi
Meri Khol Ae Naa Zubaan
Chali Bhar Ke Naina
Mein Chhori Maut Ka Saman
Karein Kabje Dilaa Pey
Bani Phire Taalibaan
Bole Hauli Hauli
Bina Goli Maare Khicche Jaan
Chhore Zinda Laash Bane
Shehar Banya Shamshan
Chali Bhar Ke Naina
Mein Chhori Maut Ka Saman
Karein Kabje Dilaa Pey
Bani Phire Taalibaan
Bole Hauli Hauli
Bina Goli Maare Khicche Jaan
Chhore Zinda Laash Bane
Shehar Banya Shamshan
चली भर के नैना
मैं छोरी मौत का सामान
करे कब्जे दिला पे
बनी फिरे तालिबान
बोले हौली हौली
बिना गोली मारे खींचे जान
छोरे जिंदा लाश बने
शहर बन्या श्मशान
चली भर के नैना
मैं छोरी मौत का सामान
करे कब्जे दिला पे
बनी फिरे तालिबान
बोले हौली हौली
बिना गोली मारे खींचे जान
छोरे जिंदा लाश बने
शहर बन्या श्मशान
सारा जग लिया ठग
फेंक हुस्न का जाल
तेरा चेहरा नशा
माफ करे मैक्सिको वाला
दिल चीर के गए
तीर तीखे आइब्रो
ब्यूटी नैचुरल तेरी
पूरे फेस पे ग्लो
रील देख देख तेरी
मैं मूका दी सारी जीबी
दिल बन गया ट्रॉफी
रे तू बनी आरसीबी
आंख से नई स्टेप
छोरी कर री है कट
मेरे ग्रोजा में
बारूद देख बारह आर्ये बट
नोट इतने के शहर तेरे
पेटा पे नई पट्टे पहरूं
आज भी मैं यारा घेरे
मांगे हुए लट्टे
उम्र अठारहते धरे हैं
सिर मामले संगीन
रखा ऐसे हथियार
काजल और दो दो मैगजीन
रोड बाप का मान के
ल्यानवा सड़कों पे गाड़ी
पर करा ना मैं काम
किसी छीन के मैं आजादी
लेके चले बड़े दल्ले
गैर मर्जी के खाले
आगे बाम्हणा का छोरा
पाछे बैठे हैं दो लाल्ले
जूती झाड़ के रखी हैं
वैरी साद के हैं लड़्या जो तै
बात गया रे बीच ओ बीच फाड़ के
रखे दो नंबरिए सांड
मोरां कर देना बंद
बोरे 32 रखे खेत के गाड़ के
खाणवा चूरमा रे जम्मा
देसी पन में मिलेंगे
डंड मारदे अखाड़े
नै ता थाने में मिलेंगे
टैनरी जितनी क्वालिटी
गिने हैं मैं छोरी
तन्ने ऐसे छोरे बस
हरियाणे में मिलेंगे
माल बब्बा दी दया ते
न्यू ए चलेंगे सपाटे
सेट करे वे ट्रेंड
ज्यों नई किसी पे भी पाटे
अरे बस करता ही दुकां
की ना पूछे
लोग फांसी खा ज्या करें
से ए जितने मैं घाटे
तेरे नाम चढ़वा दू
बिल्लो एक 47 वाली
तन्ने गोलियां की
घोला की बनाके दे दू बाली।
तन्ने अपनी बना लिया
तेरे गैल कितनी साली
तौर इतनी बना दिया
कदे जानी नई संभाली
के के करूं मैं बयां
उठे दिल में तूफान
रहवा चुप भी नई हो रही
मेरी खोले ना जुबां
चली भर के नैना
मैं छोरी मौत का सामान
करे कब्जे दिला पे
बनी फिरे तालिबान
बोले हौली हौली
बिना गोली मारे खींचे जान
छोरे जिंदा लाश बने
शहर बन्या श्मशान
चली भर के नैना
मैं छोरी मौत का सामान
करे कब्जे दिला पे
बनी फिरे तालिबान
बोले हौली हौली
बिना गोली मारे खींचे जान
छोरे जिंदा लाश बने
शहर बन्या श्मशान