Kde Kde Lyrics – Khasa Aala Chahar
Oh kde kurte pajame
Kde pant narrow mein
Dewe bairi vi nateeje
Apni hi arrow mein
Kde kde mehfil crore’an aali mein
Oye kde kde peg apni bolero mein
Down to earth manne kehan ki ni load
Mere aas paas bane jo mahaul kave se
Kalakar gel ghaat meri yaaran gel baat
Tere shehar ke me sada halla bol rave se
Oh mere apne se rule mere apne asool
Kde hakk te na zyada
Socha karoon main vasool
Karke zubaan manne beyaan tode na
Manne gaddi ke mein raakhe
Haad todne ke tool
Ho jihme yaara ki re haar
Waa me jeet rakhi na
Dil mein dawe se aali geet rakhi na
Aarey jeet ka main noon
Oode kari na gaddari
Ghare yaaran ke ne jaake
Maadi neet rakhi na
Dewan aapas mein gali
Gaal maa ki deyi na
Aur toot gayi je yaari
Badnaam krya na
Mera likhna tha shaunk
Mera gaana mazboori
Maade dekh ke halat
Maada kaam krya na
Oh kde banya su main raja
Kde banya su main pyada
Meri zindgagi mein
Mera ek role rahya na
Arey jo pasand na aayi
Sidhi baat kaat di
Koi if aur but aala bol rahya na
Oh suh bhai ki re 100% hai sachai
Manne gana ki me jo jo bhi bata rakhi se
Jit jit balne ki boo aave se re
Oode aag tere yaar ne laga rakhi se
Neeli chhatri re aale
Teri mehar rakhiye
Su main mati ka khilauna
Tere haathan ka
Re ya duniya bhi dum dum
Dolni re chahiye
Jad baaje damru natha ka
Oh mera gaam mera naam
Donu hathan te salam
Us maati ka main sher
Insani roop mein
Kalakri aala mera kaam koyi na
Bas feelinga ne gaaun
Leke ek loop mein
Oh kde cot piece chaale
Kde rummy ladle
Ek fokke ki re naal rahve
Baayein hath mein
Oh jitt marzi re aawe
Oode mehfil jama deyan
Bas matter kare se
Kaun bande sath mein
Re jo sochu su dimaag mein
Wo copy ke maah taar doon
Duniya ne loot mere
Yaaran pe main waar doon
Raja aali zindagi
Na jeeni mere bhai
Mere yaar rahve gel
Bas itne mein saar doon
Oh manne jhopdi mein baith
Din mehlan tak dikha diye
Agami jo nateeje
Manne pehlan hi bata diye
Khasa aala udd de se teer barga
Kde sang sa khinda de
Jaake pehlan hi bata diye.
ओह कदे कुर्ते पाजामे
कदे पैंट नैरो में
देवे बैरी वि नतीजे
अपनी ही एरो में
कदे कदे महफ़िल करोडां आली में
ओये कदे कदे पेग अपनी बोलेरो में
डाउन टू अर्थ मन्ने केहन की नी लोड
मेरे आस पास बने जो माहौल कवे से
कलाकार गेल घात मेरी यारां गेल बात
तेरे शहर के में सदा हल्ला बोल रवे से
ओह मेरे अपने से रूल मेरे अपने असूल
कदे हक्क ते ना ज़्यादा
सोचा करून मैं वसूल
करके जुबान मन्ने बयान तोड़े ना
मन्ने गाड़ी के में राखे
हाड तोड़ने के टूल
हो जिहमे यारा की रे हार
वा में जीत राखी ना
दिल में दवे से आली गीत राखी ना
अरे जीत का मैं नून
ओहदे करि ना गद्दारी
घरे यारां के ने जाके
माड़ी नीत राखी ना
देवां आपस में गाली
गाल माँ की देई ना
और टूट गयी जे यारी
बदनाम करया ना
मेरा लिखना था शौंक
मेरा गाना मज़बूरी
माडे देख के हालत
माडा काम करया ना
ओह कदे बनया सु मैं राजा
कदे बनया सु मैं प्यादा
मेरी ज़िंदगी में
मेरा एक रोल रह्या ना
अरे जो पसंद ना आयी
सीधी बात काट दी
कोई इफ और बट आला बोल रह्या ना
ओह सुह भाई की रे 100% है सचाई
मन्ने गाना की में जो जो भी बता राखी से
जित जित बलने की बू आवे से रे
ओहदे आग तेरे यार ने लगा राखी से
नीली छत्री रे आले
तेरी मेहर रखिये
सु मैं माटी का खिलौना
तेरे हाथां का
रे या दुनिया भी डम डम
ङोलनी रे चाहिए
जद बाजे डमरू नाथा का
ओह मेरा गाम मेरा नाम
दोनो हाथां ते सलाम
उस माटी का मैं शेर
इंसानी रूप में
कलाकारी आला मेरा काम कोई ना
बस फ़ीलिंगा ने गाउन
लेके एक लूप में
ओह कदे कोट पीछे चाले
कदे रमी लाड़ले
एक होक्के की रे नाल रहवे
बायें हाथ में
ओह जित मर्ज़ी रे आवे
ओहदे महफ़िल जमा देयां
बस मेटर करे से
कौन बन्दे साथ में
रे जो सोचु सु दिमाग में
वो कॉपी के माह तार दूँ
दुनिया ने लूट मेरे
यारां पे मैं वार दूँ
राजा आली ज़िंदगी
ना जीनी मेरे भाई
मेरे यार रहवे गेल
बस इतने में सार दूँ
ओह मन्ने झोपडी में बैठ
दिन मेहलां तक दिखा दिए
आगामी जो नतीजे
मन्ने पेहलां ही बता दिए
खासा आला उड़ दे से तीर बर्गा
कदे संग सा खिंडा दे
जाके पेहलां ही बता दिए.