Jhanjar Lyrics – Sandeep Surila
Oh halki si dadhi rakhi muchh gehri yaar ki
Look desi choriya ne ghus deve pyar ki
Look desi choriya ne ghus deve pyar ki
Oh halki si dadhi rakhi muchh gehri yaar ki
Look desi choriya ne ghus deve pyar ki
Chod degi ambara mein ucha udana
Chod degi ambara mein ucha udana
Nakhra pe nake muda de gabaru
Nakhra pe nake muda de gabaru
Koi patna kabutri ka badi baat na
Sherni ne jhanjar pahra de gabru
Patna kabutri ka badi baat na
Sherni ne jhanjar pahra de gabru
Oh future mein safety se rang udane
Nature ka surur te rangeen goriye
Nature ka surur te rangeen goriye
Oh yaara gelya sanjh kita roj pak ja
Tadke ka teri gelya seen goriye
Tadke ka teri gelya seen goriye
Oh yaara gelya sanjh kita roj pak ja
Tadke ka teri gelya seen goriye
Kiniya ke kapi main gulab sukh ge
Kiniya ke kapi main gulab sukh ge
Mehndi tere hatha
Main racha de gabru
Koi patna kabutri ka badi baat na
Sherni ne jhanjar pahra de gabru
Patna kabutri ka badi baat na
Sherni ne jhanjar pahra de gabru
Sherni ne jhanjar pahra de gabru
Ho kajal sisaaiye gelya yaari jod ke
Mehnge tere husan ke daam kar dyu
Mehnge tere husan ke daam kar dyu
Ho udariya ne tere ibbe jitya india
Sindh ka karachi tere naam kar dyu
Sindh ka karachi tere naam kar dyu
Udariya ne tere ibbe jitya india
Sindh ka karachi tere naam kar dyu
Chahe honey ka tahsila main bakaye parche
Honey ka tahsila main bakaye parche
Shoppinga ke kharche
Puga de gabru
Koi patna kabutri ka badi baat na
Sherni ne jhanjar pahra de gabru
Patna kabutri ka badi baat na
Sherni ne jhanjar pahra de gabru
Sherni ne jhanjar pahra de gabru
Rk crew!
ओह हलकी सी दाढ़ी राखी मुछ गहरी यार की
लुक देसी छोरिया ने घुस देवे प्यार की
लुक देसी छोरिया ने घुस देवे प्यार की
ओह हलकी सी दाढ़ी राखी मुछ गहरी यार की
लुक देसी छोरिया ने घुस देवे प्यार की
छोड़ देगी अम्बरा में ऊंचा उड़ाना
छोड़ देगी अम्बरा में ऊंचा उड़ाना
नखरा पे नाके मुड़ा दे गबरू
नखरा पे नाके मुड़ा दे गबरू
कोई पटना कबूतरी का बड़ी बात ना
शेरनी ने झांजर पहरा दे गबरू
पटना कबूतरी का बड़ी बात ना
शेरनी ने झांजर पहरा दे गबरू
ओह फ्यूचर में सेफ्टी से रंग उड़ने
नेचर का सुरूर ते रंगीन गोरिये
नेचर का सुरूर ते रंगीन गोरिये
ओह यारा गेल्या साँझ किता रोज पक जा
तड़के का तेरी गेल्या सीन गोरिये
तड़के का तेरी गेल्या सीन गोरिये
ओह यारा गेल्या साँझ किता रोज पक जा
तड़के का तेरी गेल्या सीन गोरिये
कीनिया के कॉपी मैं गुलाब सुख गे
कीनिया के कॉपी मैं गुलाब सुख गे
मेहँदी तेरे हाथा
में रचा दे गबरू
कोई पटना कबूतरी का बड़ी बात ना
शेरनी ने झांजर पहरा दे गबरू
पटना कबूतरी का बड़ी बात ना
शेरनी ने झांजर पहरा दे गबरू
शेरनी ने झांजर पहरा दे गबरू
हो काजल सिसैये गेल्या यारी जोड़ के
महंगे तेरे हुसन के दाम कर द्यु
महंगे तेरे हुसन के दाम कर द्यु
हो उड़ारिया ने तेरे इब्बे जीत्या इंडिया
सिंध का कराची तेरे नाम कर द्यु
सिंध का कराची तेरे नाम कर द्यु
उड़ारिया ने तेरे इब्बे जीत्या इंडिया
सिंध का कराची तेरे नाम कर द्यु
चाहे हनी का तहसीला में बकाये पर्चे
हनी का तहसीला में बकाये पर्चे
शोप्पिंगा के खर्चे
पुगा दे गबरू
कोई पटना कबूतरी का बड़ी बात ना
शेरनी ने झांजर पहरा दे गबरू
पटना कबूतरी का बड़ी बात ना
शेरनी ने झांजर पहरा दे गबरू
शेरनी ने झांजर पहरा दे गबरू
आरके क्रू!