Dosh Lyrics – Khasa Aala Chahar
Samman ki ae thandi hava se tu
Dharti pe pari ki gavah se tu
Tere dhore aake sukh milja
Anmol si chhori panaah hai tu
Karya janbujh ke gunaah hai tu
Jiska na manne afsos hai
Tera roop machave shor poora
Par honth kare khamosh hai
Ye sab kuch to swabhavik hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Lifetime teri care karun
Tere dukh sukh saare share karun
Pehle tere mann ki poori karun
Main apne aali pher karun
Teri khatar geet bana dyunga
Tu jo mangey vo lyadyunga
Khasa aala mera aadi se
Tanne uste bhi milwa dyung
Teri sari reejh puga dyunga
Na ismein tera koyi loss hai
Ye sab kuch to swabhavik hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Ho haath lagaye maili ho
Shimla ki dholi barf si tu
Jo fulfil karde ghate ne
Desawar ki chori harf si tu
Patang udhave khadi chhat pe
Laal suit ke bhittar tu
Teri gella pecha karna se
Bann meri mahila mittar tu
Kasturi ka chhori ittar tu
Jismein duniya madhosh hai
Ye sab kuch to swabhavik hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Na ismein tera koyi dosh hai
Ghanu on the music!
सामण की ऐ ठंडी हवा से तू
धरती पे परी की गवाह से तू
तेरे धोरे आके सुख मिलजा
अनमोल सी छोरी पनाह है तू
करया जानबूझ के गुनाह है तू
जिसका ना मन्ने अफ़सोस है
तेरा रूप मचावे शोर पूरा
पर होंठ करे खामोश है
ये सब कुछ तो स्वाभाविक है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
लाइफटाइम तेरी केयर करूँ
तेरे दुःख सुख सारे शेयर करूँ
पहले तेरे मन की पूरी करूँ
मैं अपने आली फेर करूँ
तेरी खातर गीत बना दयुन्गा
तू जो मांगे वो ल्यादयुन्गा
खासा आला मेरा आदि से
तन्ने उसते भी मिलवा दयुन्गा
तेरी सारी रीझ पुगा दयुन्गा
ना इसमें तेरा कोई लोस है
ये सब कुछ तो स्वाभाविक है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
हो हाथ लगाये मैली हो
शिमला की धोली बर्फ सी तू
जो फुलफिल करदे घाटे ने
देसावर की चोरी हर्फ़ सी तू
पतंग उड़ावे खड़ी छात पे
लाल सूट के भीतर तू
तेरी गल्ला पेचा करना से
बन मेरी महिला मित्तर तू
कस्तूरी का छोरी इत्तर तू
जिसमें दुनिया मदहोश है
ये सब कुछ तो स्वाभाविक है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
ना इसमें तेरा कोई दोष है
घणु ऑन द म्यूजिक!