Dhanyawad Lyrics – Diler Kharkiya, Renuka Panwar
मेरी ज़िंदगी के जितने भी दिन
बिताने तेरी गेल सुनले
क़िस्मत ते होया मेरी जान
तेरा मेरा मेल सुनले
हो कोई भी ना सुन्न
तेरे बाद मेरा रे
तू ज़िंदगी में आयी
तन्ने ज़िंदगी बनायीं
धन्यवाद तेरा रे
ज़िंदगी में आयी
धन्यवाद तेरा रे
तेरी गैल पूरा तेरे बिना सु मैं आधा
सात जन्मा का तेरी गैल कर लिया वादा
तुहे अल्लाह तुहे राम रब मेरा रे
तू ज़िंदगी में आयी
तन्ने ज़िंदगी बनायीं
धन्यवाद तेरा रे
ज़िंदगी में आयी
धन्यवाद तेरा रे
तेरे ते शुरू
तेरे ते ख़तम
तन्ने छीन लिए सारे मेरी
ज़िंदगी के ग़म
दिल दुखा ते कर्या
आज़ाद मेरा रे
तू ज़िंदगी में आयी
तन्ने ज़िंदगी बनायीं
धन्यवाद तेरा रे
ज़िंदगी में आयी
धन्यवाद तेरा रे
बाबा जी निन्दानिये का
तुहे संसार रे
दूजा मैंने मिल ग्या
खरकिये सा यार रे
पूरा कर दिया दिल का
यो ख्वाब मेरा रे
तू ज़िंदगी में आया
नया सपना सजाया
धन्यवाद तेरा रे
हाय ज़िंदगी में आया
धन्यवाद तेरा रे.
Meri zindagi ke jitne bhi din
Bitane teri gel sunle
Qismat te hoya meri jaan
Tera mera mel sunle
Ho koyi bhi na sunn
Tere baad mera re
Tu zindagi mein aayi
Tanne zindagi banayi
Dhanyawad tera re
Zindagi mein aayi
Dhanyawad tera re
Teri gail poora tere bina su main adha
Saat janma ka teri gail kar liya waada
Tuhe allah tuhe ram rab mera re
Tu zindagi mein aayi
Tanne zindagi banayi
Dhanyawad tera re
Zindagi mein aayi
Dhanyawad tera re
Tere te shuru
Tere te khatam
Tanne chhin liye sare meri
Zindagi ke gham
Dil dukha te karya
Aazad mera re
Tu zindagi mein aayi
Tanne zindagi banayi
Dhanyawad tera re
Zindagi mein aayi
Dhanyawad tera re
Baba ji nindaniye ka
Tuhe sansar re
Dooja manne mil gaya
Kharkiye sa yaar re
Poora kar diya dil ka
Yo khwaab mera re
Tu zindagi mein aaya
Naya sapna sajaya
Dhanyawad tera re
Haye zindagi mein aaya
Dhanyawad tera re.