छोरा गाम का Chora Gaam Ka Lyrics

in

Chora Gaam Ka Lyrics: This Haryanvi Pop song is recorded by Veer Sahu from the album Raat Ke Raaje. The music of “Chora Gaam Ka” Haryanvi song is composed by M Watt, while the lyrics are penned by Veer Sahu.

"Chora Gaam Ka" Song Details:

Album/Label: Raat Ke Raaje
Singer(s):Veer Sahu
Lyricist(s):Veer Sahu
Composer(s):Veer Sahu
Music Director(s):M Watt
Genre(s):Pop
Music Label:© White Hill Dhaakad

Chora Gaam Ka Lyrics – Veer Sahu

Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Ja pare hoja na te
Marjyaga khaam kha
Chora mein

Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Ja pare hoja na te
Marjyaga khaam kha
Chora mein

Gaddi ke shishe tadke
Hoye se raat ne khadke
Pittal ke khol khindage
Lambe baalan ke ladke

Ladkeya ke gelya ladke
Ladkeya ka pura tora
Dehshat 1 tarfa hogi
Hoya se jab te rola

Kacheri sasural inki
Thaneya mein naanka
Chora mein

Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Ja pare hoja na te
Marjyaga khaam kha
Chora mein

Gaala main jab yeah likde
Akaad main jab yeah akade
Khele kabbadi chore
Ajgar ke juye ragdhe

Akade se hanga karke
Chaati pe goda dhar ke
Thaame yeah jhotte ne bhi
Kheti ke ghapi bhar ke

Dholya pe nass khadi ae
Symbol se jaan ka
Chora mein

Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Ja pare hoja na te
Marjyaga khaam kha
Chora mein

Rakhi aisi mehbooba
Jaane jihne saara suba
Kari na gaam majari
Paar ke aagi duba

Dubeya ukke khyalan main
Silky se baalan main
Ukki gallan main gaade
Aur maari gaalan mein

Modelan barga muh se
Dusheri aam sa
Chora mein

Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Chora mein gaam ka
Rukka mere naam ka
Ja pare hoja na te
Marjyaga khaam kha
Chora mein.

छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
जा परे होजा ना ते
मरज्यागा खाम खा
छोरा में

छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
जा परे होजा ना ते
मरज्यागा खाम खा
छोरा में

गाड़ी के शीशे तड़के
होये से रात ने खड़के
पित्तल के खोल खिंडांगे
लाम्बे बाणां के लड़के

लड़किया के गेल्या लड़के
लड़किया का पूरा टोरा
देहशत 1 तरफ़ा होगी
होया से जब ते रोणा

कचेरी ससुराल इनकी
थानेया में नानका
छोरा में

छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
जा परे होजा ना ते
मरज्यागा खाम खा
छोरा में

गाणा में जब येह लिकडे
अकड़ में जब येह अकड़े
खेले कब्बडी छोरे
अजगर के ज्यूये रगड़े

अकड़े से हंगा करके
छाती पे गोडा धर के
थामे ये झोटे ने भी
खेती के घापी भर के

धोल्या पे नस खड़ी ऐ
सिंबल से जान का
छोरा में

छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
जा परे होजा ना ते
मरज्यागा खाम खा
छोरा में

राखी ऐसी मेहबूबा
जाने जिहने सारा सूबा
करी ना गाम मजारी
पार के आगी डूबा

दुबेया ऊके ख्यालां मैं
सिल्की से बाणां मैं
उकी गल्लां मैं गाड़े
और मारी गाणां में

मोड़ेलां बर्गा मुँह से
दुशेरी आम सा
छोरा में

छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
छोरा में गाम का
रुक्का मेरे नाम का
जा परे होजा ना ते
मरज्यागा खाम खा
छोरा में.

Chora Gaam Ka Lyrics PDF Download
Print PDF      PDF Download

never miss latest songs lyrics.

Sign up to receive an email whenever we post latest hindi song lyrics.

100% No Spamming.