Chora Gaam Ka Lyrics – Sumit Goswami
Sumit Goswami!
Sunle Main Su Chora Gaam Ka
Shehran Mein Tu Pali Badi
Kandhe Mere Zimmedari
Tu Niri Papa Ki Pari
Haathan Ki Mehant Meri
Kismat Gail Adi Padi
Sunle Main Su Chora Gaam Ka
Shehran Mein Tu Pali Badi
Le Aayun Safari Jee Karda
Par Karze Te Mera Dil Darda
Manne Zindagi Katti Tractor Pe
Tera Sunroof Bina Kit Sarda
Aati Na Light Khet Mein
Dikhe Manne Fasal Khadi
Sunle Main Su Chora Gaam Ka
Shehran Mein Tu Pali Badi
Kandhe Mere Zimmedari
Tu Niri Papa Ki Pari
Dil Mere Ne Bhata Na
Yo Tije Din Ka Bunk Tera
Sach Karne Manne Supne Bapu Ke
Bapu Se Bada Tang Mera
College Ki Fees Ya Bharni
Kite Lyaau Rado Ki Ghadi
Sunle Main Su Chora Gaam Ka
Shehran Mein Tu Pali Badi
Kandhe Mere Zimmedari
Tu Niri Papa Ki Pari
Haathan Ki Mehant Meri
Kismat Gail Adi Padi
Sunle Main Su Chora Gaam Ka
Shehran Mein Tu Pali Badi
Daddy Aale Cash Manne Kari Aish Na
Cashless Tere Yaar Ke Hai Kaam Sada Te
Baat Aawe Dil Mein Byaan Karde Zuban Re
Dhatoli Aale Teri Itni Ae Khata Se
Kalam Chale Baarish Kardi
Laadi Rakma Di Jhadi
Sunle Main Su Chhora Gaam Ka
Shehran Mein Tu Pali Badi
Kandhe Mere Zimmedari
Tu Niri Papa Ki Pari
Haathan Ki Mehant Meri
Kismat Gail Adi Padi
Sunle Main Su Chora Gaam Ka
Shehran Mein Tu Pali Badi
Khatri Ki Beat Re.
सुमित गोस्वामी!
सुनले मैं सु छोरा गाम का
शेहरां में तू पली बड़ी
कंधे मेरे ज़िम्मेदारी
तू निरि पापा की परी
हाथां की मेहनत मेरी
किस्मत गइल अडी पड़ी
सुनले मैं सु छोरा गाम का
शेहरां में तू पली बड़ी
ले आऊं सफारी जी करदा
पर कर्ज़े ते मेरा दिल डरदा
मैंने ज़िंदगी काटी ट्रेक्टर पे
तेरा सनरूफ़ बिना किट सारदा
आती ना लाइट खेत में
दिखे मैंने फसल खड़ी
सुनले मैं सु छोरा गाम का
शेहरां में तू पली बड़ी
कंधे मेरे ज़िम्मेदारी
तू निरि पापा की परी
दिल मेरे ने भाता ना
यो तीजे दिन का बंक तेरा
सच करने मैंने सपने बापू के
बापू से बड़ा तंग मेरा
कॉलेज की फीस या भरनी
कीते ल्याउ राडो की घडी
सुनले मैं सु छोरा गाम का
शेहरां में तू पली बड़ी
कंधे मेरे ज़िम्मेदारी
तू निरि पापा की परी
हाथां की मेहनत मेरी
किस्मत गइल अडी पड़ी
सुनले मैं सु छोरा गाम का
शेहरां में तू पली बड़ी
डैडी आले कैश मैंने करि ऐश ना
कैशलेस तेरे यार के है काम सदा ते
बात आवे दिल में ब्यान करदे ज़ुबान रे
धतोली आले तेरी इतनी ऐ खता से
कलम चले बारिश करदी
लादी रकमा दी झड़ी
सुनले मैं सु छोरा गाम का
शेहरां में तू पली बड़ी
कंधे मेरे ज़िम्मेदारी
तू निरि पापा की परी
हाथां की मेहनत मेरी
किस्मत गइल अडी पड़ी
सुनले मैं सु छोरा गाम का
शेहरां में तू पली बड़ी
खत्री की बीट रे.