Call Recording Lyrics – Vikram
Kadi padhega chat meri
Kadi photo ne meri chumega
Yaad meri tanne aawegi
Tu gali meri mein ghoomega
Tanne niche nind na aawegi
Chhatan pe sovega
Meri call recording
Sun sun ke ratan ne rovega
Meri call recording
Sun sun ke ratan ne rovega
Mera khyaal tanne meri yaad tanne
Din raat nyu ae tadpawenge
Tu chand raat ne dekhega din
Yaad puraane aawenge
Chah ke bhi tanne pher dubara
Pyar naa hovega
Meri call recording
Sun sun ke ratan ne rovega
Meri call recording
Sun sun ke ratan ne rovega
Tere te naa door jau
Tere bhitaar dekh samai main
Jad bhi shisha dekhega
Tanne deu roj dikhai main
Jikaar mera vikram teri
Baatan mein hovega
Meri call recording
Sun sun ke ratan ne rovega
Meri call recording
Sun sun ke ratan ne rovega.
कदी पढ़ेगा चैट मेरी
कदी फोटो ने मेरी चूमेगा
याद मेरी तन्ने आवेगी
तू गली मेरी में घूमेगा
तन्ने निचे नींद ना आवेगी
छातां पे सोवेगा
मेरी कॉल रिकॉर्डिंग
सुन सुन के रातां ने रोवेगा
मेरी कॉल रिकॉर्डिंग
सुन सुन के रातां ने रोवेगा
मेरा ख्याल तन्ने मेरी याद तन्ने
दिन रात न्यू ऐ तडपावेंगे
तू चाँद रात ने देखेगा दिन
याद पुराने आवेंगे
चाह के भी तन्ने फेर दुबारा
प्यार ना होवेगा
मेरी कॉल रिकॉर्डिंग
सुन सुन के रातां ने रोवेगा
मेरी कॉल रिकॉर्डिंग
सुन सुन के रातां ने रोवेगा
तेरे ते ना दूर जाऊ
तेरे भीतर देख समाई मैं
जद भी शीशा देखेगा
तन्ने देऊ रोज दिखाई मैं
जीकर मेरा विक्रम तेरी
बातां में होवेगा
मेरी कॉल रिकॉर्डिंग
सुन सुन के रातां ने रोवेगा
मेरी कॉल रिकॉर्डिंग
सुन सुन के रातां ने रोवेगा.