Bahu Chatori Lyrics – Ruchika Jangid, Surender Romio
Mangya lehnga mehnga sa mane shisha aala
Mangya lehnga mehnga sa mane shisha aala
Haan mera piya jii kanjoos ghane pisya aala
Mera piya jii kanjoos ghane pisya aala
Tu bikvake ne mane ye chamach aur katori
Tu bikvake ne mane ye chamach aur katori
Re bahu mili kharchili aur upar te chatori
Bahu mili kharchili aur upar te chatori
Byah te phla lyava tha tu chand tare tod piya
Mere pizza burger ka kharcha tane lage kai crore piya
Haan mere pizza burger ka kharcha tane lage kai crore piya
Gaya bazar na leke aya sent shisiya aala
Mera piya ji kanjus ghane pisya aala
Mera piya ji kanjus ghane pisya aala
Do trali jiri ki khali tere makeup ne
Na chale byah ki gaadi mera jee kra breakup ne
Na chale byah ki gaadi mera jee kra breakup ne
Roj roj ke rahve drame roj ki nayi story
Re bahu mili kharchili aur upar te chatori
Bahu mili kharchili aur upar te chatori
Daksh khere aale re na deyi kade vi chhut tane
Tu bhitar marle kamre mein na deyuga main kutt tane
Bhitar marle kamre mein na deyuga main kutt tane
Na chaiye bateu khere ka mana kille bisya aala
Haan mera piyajii kanjus ghane pisya aala
Mera piyajii kanjus ghane pisya aala
Bahu milli kharchili aur upar te chatori
Bahu milli kharchili aur upar te chatori.
मांग्या लेहंगा महंगा सा मने शीशा आला
मांग्या लेहंगा महंगा सा मने शीशा आला
हां मेरा पिया जी कंजूस घणे पिस्या आला
मेरा पिया जी कंजूस घणे पिस्या आला
तू बिकवाके ने माने ये चमच और कटोरी
तू बिकवाके ने माने ये चमच और कटोरी
रे बहु मिली खर्चीली और ऊपर ते चटोरी
बहु मिली खर्चीली और ऊपर ते चटोरी
ब्याह ते पहला ल्यावे था तू चाँद तारे तोड़ पिया
मेरे पिज़्ज़ा बर्गर का खर्चा तने लागे कई करोड़ पिया
हाँ मेरे पिज़्ज़ा बर्गर का खर्चा तने लागे कई करोड़ पिया
गया बाजार ना लेके आया सेंट शिशिया आला
मेरा पिया जी कंजूस घणे पिस्या आला
मेरा पिया जी कंजूस घणे पिस्या आला
दो ट्राली जीरी की खाली तेरे मेकअप ने
ना चाले ब्याह की गाडी मेरा जी करा ब्रेकअप ने
ना चाले ब्याह की गाडी मेरा जी करा ब्रेकअप ने
रोज रोज के रहवे ड्रामे रोज की नयी स्टोरी
रे बहु मिली खर्चीली और ऊपर ते चटोरी
बहु मिली खर्चीली और ऊपर ते चटोरी
दक्ष खेरे आले रे ना देई कड़े वी छूट तने
तू भीतर मरले कमरे में ना देयुगा मैं कूट तने
भीतर मरले कमरे में ना देयुगा मैं कूट तने
ना चाइये बटेऊ खेरे का मना किल्ले बीस्या आला
हां मेरा पिया जी कंजूस घणे पिस्या आला
मेरा पियाजी कंजूस घणे पिस्या आला
बहु मिली खर्चीली और ऊपर ते चटोरी
बहु मिली खर्चीली और ऊपर ते चटोरी.