Kamaal Hai Lyrics – Amit Dhull
Ghane exam le liye ye
Bus jaan se baki
Kitne proof dewega
Jaan le lele ne daki
Har bar dhree se step wrong tu
Fir bhi main tanne haan maaf kar dyun
Har bar dhree se step wrong tu
Fir bhi main tanne haan maaf kar dyun
Bata kit kit jaake aaya
Kiske muh lake aaya
Jhooth bolane ka yo
Tarika bemisal hai
Har roz meri ruh tod de
Tu kamal hai
Maine rondi ne kaali chod de
Tu kamaal hai
Har roj meri ruh tod de
Tu kamal hai
Haan tu kamal hai
Hole hole mere dhore
Aan laggi baat ye
Naye jisma ki khatir kit
Kaate se raat ye
Hole hole mere dhore
Aan laggi baat ye
Naye jisma ki khatir kit
Kaate se raat ye
Meri kamiyan toh bata
Hoyi kaun si se khata
Badde banglyan mein jaake kiske
Sanvare bal hai
Har roz meri ruh tod de
Tu kamal hai
Maine rondi ne kaali chod de
Tu kamaal hai
Har roz meri ruh tod de
Tu kamal hai
Haan tu kamal hai
Marod si karoon thi
Tere saath ki ghanni
Tanne tod di marod meri
Gel ke bani
Marod si karoon thi
Tere saath ki ghanni
Tanne tod di marod meri
Gel ke bani
Saans aane hoge band
Tanne macha diya ghana gand
Aur kitne tu dil todega
Aakhri sawal hai
Har roz meri ruh tod de
Tu kamal hai
Maine rondi ne kaali chod de
Tu kamaal hai
Har roz meri ruh tod de
Tu kamal hai
Haan tu kamal hai.
घणे एग्जाम ले लिए ये
बस जान से बाकि
कितने प्रूफ देवेगा
जान ले लेले ने डाकि
हर बार धरे से स्टेप रॉंग तू
फिर भी मैं तन्ने हाँ माफ़ कर द्यूं
हर बार धरे से स्टेप रॉंग तू
फिर भी मैं तन्ने हाँ माफ़ कर द्यूं
बता कित कित जाके आया
किसके मुँह लेक आया
झूठ बोलने का यो
तरीका बेमिसाल है
हर रोज़ मेरी रूह तोड़ दे
तू कमाल है
मने रोंदी ने कल्ली छोड़ दे
तू कमाल है
हर रोज मेरी रूह तोड़ दे
तू कमाल है
हाँ तू कमाल है
होणे होणे मेरे धोरे
आन लग्गी बात ये
नए जिस्मा की खातर कित
काटे से रात ये
होणे होणे मेरे धोरे
आन लग्गी बात ये
नए जिस्मा की खातर कित
काटे से रात ये
मेरी कमियां तो बता
होई कौन सी से खता
बड़े बंगल्यां में जाके किसके
सँवारे बाल है
हर रोज़ मेरी रूह तोड़ दे
तू कमाल है
मने रोंदी ने कल्ली छोड़ दे
तू कमाल है
हर रोज़ मेरी रूह तोड़ दे
तू कमाल है
हाँ तू कमाल है
मरोड़ सी करूँ थी
तेरे साथ की घणी
तन्ने तोड़ दी मरोड़ मेरी
गेल के बनी
मरोड़ सी करूँ थी
तेरे साथ की घणी
तन्ने तोड़ दी मरोड़ मेरी
गेल के बनी
सांस आने होंगे बंद
तन्ने मचा दिया घणा गंद
और कितने तू दिल तोड़ेगा
आखरी सवाल है
हर रोज़ मेरी रूह तोड़ दे
तू कमाल है
मने रोंदी ने कल्ली छोड़ दे
तू कमाल है
हर रोज़ मेरी रूह तोड़ दे
तू कमाल है
हाँ तू कमाल है.