Dil Lutda Lyrics – Sumit Goswami
Sumit goswami
Main chora konya tere type ka
Haan main chora konya tere type ka
Tere dad di kalli tu chori
Phirda main dil lutda
Haan phirda main dil lutda
Khaali karda dilla ki tizori
Chora konya tere type ka
Yaar karde ne shikaar phirde
Tu mere aage paache kyane phirdi
Yaar karde ne shikaar phirde
Tu mere aage paache kyane phirdi
Kaale rang kaale konya dil ke
Kya ne nazara te tu naa taldi
Aankh se radaari aad gi
Haan aankh se radaari aad gi
Kya naa feelinga ne dil main lakori
Main chora konya tere type ka
Haan main chora konya tere type ka
Tere dad di kalli to chori
Phirda main dil lutda
Haan phirda main dil lutda
Khaali karda dilla ki tizori
Chora konya tere type ka
Chora baapu vi hai shaan
Maa ka laadla
Thaara badaa karobaar gori re
Chora baapu vi hai shaan
Maa ka laadla
Thaara badaa karobaar gori re
Kade bhola bhala chora ho ja baawla
Kya ne mere paache senti ho ri re
Lekha ki koi na jaandaa
Haan lekha ki koi na jaandaa
Raam likh baitha pehle yeh story
Main chora konya tere type ka
Haan main chora konya tere type ka
Tere dad di kalli to chori
Phirda main dil lutda
Haan phirda main dil lutda
Khaali karda dilla ki tizori
Chora konya tere type ka
Shine.
सुमित गोस्वामी
मैं छोरा कोन्या तेरे टाइप का
हाँ मैं छोरा कोन्या तेरे टाइप का
तेरे डैड दी कल्ली तू छोरी
फिरदा मैं दिल लुटदा
हाँ फिरदा मैं दिल लुटदा
खाली करदा दिला की तिजोरी
छोरा कोन्या तेरे टाइप का
यार करदे ने शिकार फिरदे
तू मेरे आगे पाछे क्याने फिरदी
यार करदे ने शिकार फिरदे
तू मेरे आगे पाछे क्याने फिरदी
काले रंग काले कोन्या दिल के
क्या ने नज़रा ते तू ना टलदी
आँख से रडारी आड़ गी
हाँ आँख से रडारी आड़ गी
क्या ने फ़ीलिंगा ने दिल मैं लकोरी
मैं छोरा कोन्या तेरे टाइप का
हाँ मैं छोरा कोन्या तेरे टाइप का
तेरे डैड दी कल्ली तू छोरी
फिरदा मैं दिल लुटदा
हाँ फिरदा मैं दिल लुटदा
खाली करदा दिला की तिजोरी
छोरा कोन्या तेरे टाइप का
छोरा बापू की है शान
माँ का लाडला
थारा बड़ा कारोबार गोरी रे
छोरा बापू की है शान
माँ का लाडला
थारा बड़ा कारोबार गोरी रे
कदे भोला भाला छोरा हो जा बावला
क्या ने मेरे पाछे सेंटी होरी रे
लेखा की कोई ना जाणदा
हाँ लेखा की कोई ना जाणदा
राम लिख बैठा पहले ये स्टोरी
मैं छोरा कोन्या तेरे टाइप का
हाँ मैं छोरा कोन्या तेरे टाइप का
तेरे डैड दी कल्ली तू छोरी
फिरदा मैं दिल लुटदा
हाँ फिरदा मैं दिल लुटदा
खाली करदा दिला की तिजोरी
छोरा कोन्या तेरे टाइप का
शाइन.