एग्री कल्चर Agree Culture Lyrics

in

एग्री कल्चर – Haryanvi Lyrics of Agree Culture (Haryanvi Song) is sung by Until Saket. Agree Culture is a Hip Hop song, composed by LA, with lyrics written by Until Saket.

"Agree Culture" Song Details:

Label: White Hill Dhaakad
Singer(s):Until Saket
Lyricist(s):Until Saket
Music Director(s):LA
Genre(s):Hip Hop
Music Label:© White Hill Dhaakad

Agree Culture Lyrics – Until Saket

Mahra bahot mazak udave badhe
Bole bhai inka culture to agriculture hain
Haa bhai se

Yeah!

Ek number balak mein
Ek number kamai
Ijjat pe marun mein
Ijjat ki khaayi

Kuch bhi kar jange
Ijjat pe jo aayi
Ruk ja thode din
Kar tu samai

Time pe bata denge
Manas kise bhai
Bohot padhe khet mere
Aandhi kamai

Auran ke naam ki
Na bandhi mane tie
Moj saare dhal ki
Na karte badhayi

Dushmana ke dushman
Bhaiya ke bhai
Saaf muh pe bolna
Ke kehna ka vana

Sidhe mere raaste
Seedha mera baana
Hotelan mein jaate par
Desi mera khaana

Mantriyan ke ghar mera
Seedha aana jaana

Ek number kaam
Ke fasna fasaana
Galti ho koi baat na
Balak thoda yaana

Gaam mera khewda
Sonipat haryana
Gaam mera khewda
Sonipat haryana

Shareefan main shareef
Badmashi main baap
Antila ka balak
Mein chaubeese hai khaap

Veham kise bhai ke
Kar dege saaf
Bhole ke bhagat beta
Gale main hai saanp

Sonipat jila mera
Khewda hai gaam
Pyar te keh diya kare
Mane jaat ram

Bombay shehar bheetar bhi
Chale mera naam

Bombay ke bheetar bhii
Haryana aaj ghuma doon tanne
Agriculture mein bhi culture hain
Aaj bata doon tanne

Bombay ke bheetar bhii
Haryana aaj ghuma doon tanne
Agriculture mein bhi culture hain
Aaj bata doon tanne

Khapitaran ka sonipat
Sonipat ke hum
Khamkha ki baat na
Rakhte hai dum

Kaam pura bandhya kare
Bola kare kum
Ke daaru ki baat
Neat kheeche rum

Sonipat ki boli ki
Duniya ya fan
Bollywood aale nahii
Asli villain

Gale main 50 tola
Latke ya chain
Moj kara denge
Aaja khet ke ne

6 6 foot lambe
Thaade ye bhai mere
16 ki doli nahi
20 aale bhai mere

Modelan na maaf kare
Super ye bhai mere
Solid te bhi solid
Super ye bhai mere

Jaatan ka balak mein
Ghungarale hai baal
Kis dhang ka manas
Dekh bataun chaal

Apne hai bdhia
Tere ke hai haal
Ek hai bhagwan mera
Bhola mahakal

Bombay ke bheetar bhii
Haryana aaj ghuma doon tanne
Agriculture mein bhi culture hain
Aaj bata doon tanne

Bombay ke bheetar bhii
Haryana aaj ghuma doon tanne
Agriculture mein bhi culture hain
Aaj bata doon tanne.

माहरा बहोत मज़ाक उड़ावे बढे
बोले भाई इनका कल्चर तो एग्रीकल्चर हैं
हां भाई से

येह!

एक नंबर बालक में
एक नंबर कमाई
इज्जत पे मरुँ में
इज्जत की खायी

कुछ भी कर जांगे
इज्जत पे जो आयी
रुक जा थोड़े दिन
कर तू समाई

टाइम पे बता देंगे
मानस किसे भाई
बोहोत पढ़े खेत मेरे
आंधी कमाई

औरां के नाम की
ना बांधी मने टाई
मौज सारे ढ़ाल की
ना करते बड़ाई

दुश्मना के दुश्मन
भैया के भाई
साफ़ मुँह पे बोलना
के कहना का वाना

सीधे मेरे रास्ते
सीधा मेरा बाना
होटेलां में जाते पर
देसी मेरा खाना

मन्त्रियाँ के घर मेरा
सीधा आना जाना

एक नंबर काम
के फसना फ़साना
गलती हो कोई बात ना
बालक थोड़ा याना

गाम मेरा खेवड़ा
सोनीपत हरयाणा
गाम मेरा खेवड़ा
सोनीपत हरयाणा

शरीफां मैं शरीफ
बदमाशी मैं बाप
एंटिला का बालक
में चौबीस है खाप

वेहम किसे भाई के
कर देंगे साफ़
भोले के भगत बेटा
गले मैं है सांप

सोनीपत जिला मेरा
खेवड़ा है गाम
प्यार ते कह दिया करे
मने जट राम

बोम्बे शहर भीतर भी
चले मेरा नाम

बोम्बे के भीतर भी
हरयाणा आज घुमा दूँ तन्ने
एग्रीकल्चर में भी कल्चर हैं
आज बता दूँ तन्ने

बोम्बे के भीतर भी
हरयाणा आज घुमा दूँ तन्ने
एग्रीकल्चर में भी कल्चर हैं
आज बता दूँ तन्ने

खपितरण का सोनीपत
सोनीपत के हम
खामखा की बात ना
रखते है दम

काम पूरा बांध्या करे
बोल्या करे कम
के दारु की बात
नीट खींचे रम

सोनीपत की बोली की
दुनिया या फैन
बॉलीवुड आले नहीं
असली विलन

गले मैं 50 तोला
लटके या चैन
मौज करा देंगे
आजा खेत के ने

6 6 फुट लम्बे
थाड़े ये भाई मेरे
16 की डोली नहीं
20 आले भाई मेरे

मोड़ेलां ना माफ़ करे
सुपर ये भाई मेरे
सॉलिड ते भी सॉलिड
सुपर ये भाई मेरे

जाटां का बालक में
घुंगराले है बाल
किस ढंग का मानस
देख बताऊँ चाल

अपने है बढ़या
तेरे के है हाल
एक है भगवन मेरा
भोला महाकाल

बोम्बे के भीतर भी
हरयाणा आज घुमा दूँ तन्ने
एग्रीकल्चर में भी कल्चर हैं
आज बता दूँ तन्ने

बोम्बे के भीतर भी
हरयाणा आज घुमा दूँ तन्ने
एग्रीकल्चर में भी कल्चर हैं
आज बता दूँ तन्ने.

Agree Culture Lyrics PDF Download
Print PDF      PDF Download

never miss latest songs lyrics.

Sign up to receive an email whenever we post latest hindi song lyrics.

100% No Spamming.