स्टाफ Staff Lyrics

in

स्टाफ | Staff Haryanvi Lyrics: This is a new Haryanvi song, voiced by Amit Saini Rohtakiya. “Staff” song is composed by GR Music, with lyrics for Staff written by Amit Saini Rohtakiya.

"Staff" Song Details:

Label: Crown Records
Singer(s):Amit Saini Rohtakiya
Lyricist(s):Amit Saini Rohtakiya
Music Director(s):GR Music
Genre(s):Love
Music Label:© Crown Records

Staff Lyrics – Amit Saini Rohtakiya

Tu college mah jave tere baap ki gailya
Mahari khicha taani rahve sah staff ki gailya
Hmm tu college mah jave tere baap ki gailya
Mahari khicha taani rahve sah staff ki gailya

Badmash bhi to makha assi bande hove ae
Ke hoya ajj mahre kaale dhande hove ae
Rah mooh pah hansi kare mooh ni sambh pavege

Makha ji pise paisa mah thoda haath tang hai
Mahari goja mah do numbri saman pavege
Makha ji pise paisa mah thoda haath tang hai
Mahari goja mah do numbri saman pavege
Batuye ka madam ji ka khas shok sae
Mahari goja mah do numbari saman pavege

Amit saini rohtakiya!

Rah tere sahar ke do bade bade kand oth gaya
Mahare hathiyara nah mahara tand oth gaya
Rah mane suna teri dasvi mah marit aai thi
Mai 13 saal ka tha rimand oth gaya

Tere sahar ke do bade bade kand oth gaya
Mahare hathiyara nah mahara tand oth gaya
Rah mane suna teri dasvi mah marit aai thi
Mai 13 saal ka tha rimand oth gaya

Mane resh lan ka ji thoda ghat shok sah
Pachhe laag jaya staff to tufaan pavege

Makha ji pise paisa mah thoda haath tang hai
Mahari goja mah do numbri saman pavege
Makha ji pise paisa mah thoda haath tang hai
Mahari goja mah do numbri saman pavege
Batuye ka madam ji ka khas shok ae
Mahari goja mah do numbri

Rohtakiya!

Yo kaala kaala mal ghana payara lage rah
Tera dhola rang rat nah yo roshani kare
Tu nonveg khave ham bhole ke bhagat
Yo sulfa rah rat nah khasot liya rah

Yo kaala kaala mal ghana payara lage rah
Tera dhola rang rat nah yo roshani kare
Tu nonveg khave ham bhole ke bhagat
Yo sulfa rah rat nah khasotni kare

Sultaan saini mai ke mah nam sa utara
Mere akk phone pah rah bhatkan avege

Mahari goja mah do numbri saman pavege
Makha ji pise paisa mah thoda haath tang hai
Mahari goja mah do numbri saman pavege
Batuye ka madam ji ka khas shok ae
Mahari goja mah do numbri saman pavege.

It’s a gr music!

तू कॉलेज माह जावे तेरे बाप की गैल्या
म्हारी खींचा तानी रहवे सै स्टाफ की गैल्या
हम्म तू कॉलेज माह जावे तेरे बाप की गैल्या
म्हारी खींचा तानी रहवे सै स्टाफ की गैल्या

बदमाश भी तो माखा अस्सी बन्दे होवे ऐ
के होया आज माहरे काले धंधे होवे ऐ
राह मुँह पाह हंसी करे मुँह नी संभ पावेंगे

माखा जी पिसे पैसा माह थोड़ा हाथ तंग है
महारी गोजा माह दो नंबरी सामान पावेंगे
माखा जी पिसे पैसा माह थोड़ा हाथ तंग है
महारी गोजा माह दो नंबरी सामान पावेंगे
बटुए का मैडम जी का खास शोक से
महारी गोजा माह दो नंबरी सामान पावेंगे

अमित सैनी रोहतकिया!

राह तेरे सहर के दो बड़े बड़े कांड ओठ गया
महारे हथियार नाह महारा टांड ओठ गया
राह मने सुना तेरी दसवीं माह मेरिट आई थी
मैं 13 साल का था रिमांड ओठ गया

तेरे सहर के दो बड़े बड़े कांड ओठ गया
महारे हथियार नाह महारा टांड ओठ गया
राह मने सुना तेरी दसवीं माह मेरिट आई थी
मैं 13 साल का था रिमांड ओठ गया

मने रेश लान का जी थोड़ा घाट शोक सै
पाछे लाग जाया स्टाफ तो तूफ़ान पावेंगे

माखा जी पिसे पैसा माह थोड़ा हाथ तंग है
महारी गोजा माह दो नंबरी सामान पावेंगे
माखा जी पिसे पैसा माह थोड़ा हाथ तंग है
महारी गोजा माह दो नंबरी सामान पावेंगे
बटुए का मैडम जी का खास शोक ऐ
महारी गोजा माह दो नंबरी

रोहतकिया!

यो काला काला माल घाना पायरा लगे रह
तेरा ढोला रंग रात नाह यो रोशनी करे
तू नॉनवेज खावे हम भोले के भगत
यो सुल्फा रह रत नाह खसोट लिया रह

यो काला काला माल घाना पायरा लगे रह
तेरा ढोला रंग रात नाह यो रोशनी करे
तू नॉनवेज खावे हम भोले के भगत
यो सुल्फा रह रत नाह खसोट करे

सुलतान सैनी मैं के माह नाम सा उतरा
मेरे अक्क फ़ोन पाह रह भटकन आवेगे

माखा जी पिसे पैसा माह थोड़ा हाथ तंग है
महारी गोजा माह दो नंबरी सामान पावेंगे
माखा जी पिसे पैसा माह थोड़ा हाथ तंग है
महारी गोजा माह दो नंबरी सामान पावेंगे
बटुए का मैडम जी का खास शोक ऐ
महारी गोजा माह दो नंबरी सामान पावेंगे

इट’स अ जीआर म्यूजिक!

Staff Lyrics PDF Download
Print PDF      PDF Download

never miss latest songs lyrics.

Sign up to receive an email whenever we post latest hindi song lyrics.

100% No Spamming.