Katta Car Me Lyrics – Amit Saini Rohtakiya
हा रे जितना तू राखे विश्वास भगवान पे
रे उतना ये यारा ने निशाने पे यक़ीन
यो तेरे चक्करां में लागे देखण रंगीन
ना ते यार पे भी कई धारा लगरी संगीन
रे बस बन ते बुग्गिया दी गइल यारी दी
बस बन ते बुग्गिया दी गइल यारी दी
हो पहली वार लाया था यो सट्टा प्यार मैं
रे मेरी सेफ्टी में जान तू व्रत राख दी
तेरी सेफ्टी में मैं भी राखु कट्टा कार में
रे मेरी सेफ्टी में जान तू व्रत राख दी
तेरी सेफ्टी में मैं भी राखु कट्टा कार में
कट्टा कार में
अमित सैनी रोहतकिया
रे मार के ना सोये मेरे वैरी मैंने रोज़
तेरी दुआ रे बचावे मैंने चोट खान ते
रे तेरे दूर जानकारा मैंने डर घणा लागे
जो डरया ना पोलिश आगे चोट खान ते
जो डरया ना पोलिश आगे चोट खान ते
रे मार के ना सोये मेरे वैरी मैंने रोज़
तेरी दुआ रे बचावे मैंने चोट खान ते
रे एक दूर जानकारा मैंने डर घणा लागे
जो डरया ना पोलिश आगे चोट खान ते
जो डरया ना पोलिश आगे चोट खान ते
चोट खान ते
रे शीशे बंध कर मौत के व्यापार चाले से
दूजी तेरे गइला चाले ऐसी कट्टे कार में
रे मेरी सेफ्टी में जान तू व्रत राख दी
तेरी सेफ्टी में मैं भी राखु कट्टा
रे मेरी सेफ्टी में जान तू व्रत राख दी
तेरी सेफ्टी में मैं भी राखु
रे यारा के इशारे वे तू चाले से रुके से रानी
तेरा मेरा मेल गोली पिस्तौल का
रे कोसेत्स्या मिला दिए तू नंबर आरपी घर एस
मौत गैल्या बिज़ अ छोरी मिस कॉल का
अरे यार के इशारया पे तू चाले से रुके से रानी
तेरा मेरा मेल गोली पिस्तौल का
रे कोसेत्स्या मिला दिए तू नंबर आरपी घर एस
मौत गैल्या बिज़ अ छोरी मिस कॉल का
अरे तेरे गाला आले डिम्पलां ते मैच करे से
गोलियां ते औरया से सु कट्टा कार में कट्टा कार में
रे मेरी सेफ्टी में जान तू व्रत राख दी
तेरी सेफ्टी में मैं भी राखु कट्टा कार में.
Ha re jitana tu rakhe vishwas bhagavaan pe
Re utana ye yaara ne nishane pe yaqeen
Yo tere chakkaran mein lage dekhan rangeen
Na te yaar pe bhi kai dhara lag ri sangeen
Re bas ban te buggiya di gail yaari di
Bas ban te buggiya di gail yaari di
Ho pehli vaar laya tha yo satta pyar main
Re meri safety mein jaan tu varat rakh di
Teri safety mein main bhi rakhu katta car me
Meri safety mein jaan tu varat rakh di
Teri safety mein main bhi rakhu katta car me
Katta car me
Amit saini rohtakiya
Re maar ke na soye mere vairy manne roz
Teri dua re bachave manne chot khan te
Re tere door jaan kara manne dar ghana laage
Jo darya na police aage chot khan te
Jo darya na police aage chot khan te
Re maar ke na soye mere vairy manne roz
Teri dua re bachave manne chot khan te
Re ek door jaan ka ra manne dar ghana laage
Jo darya na police aage chot khan te
Chot khan te
Re shishe bandh kar maut ke vyapaar chale se
Duji tere gaila chale aisi katte car me
Re meri safety mein jaan tu varat rakh di
Teri safety mein main bhi rakhu katta
Meri safety mein jaan tu varat rakh di
Teri safety mein main bhi rakhu
Re yaara ke ishare ve tu chale se ruke se rani
Tera mera mel goli pistol ka
Re kosetsya mila diye tu number rp ghar as
Maut gailya bizz a chori miss call ka
Re yaar ke isharya pe tu chale se ruke se rani
Tera mera mel goli pistol ka
Kosetsya mila diye tu number rp ghar as
Maut gailya chori bizz a miss call ka
Te tere gaala aale dimple aan te match kare se
Goliyan te aurya su katta car me katta car me
Re meri safety mein jaan tu varat rakh di
Teri safety mein main bhi rakhu katta car me.